Hirdetés
Együttműködés

Audi: plusz három év a sportra és a művészetre

Fotó: O. Jakócs Péter
Ficsór Dávid
2021.10.14. 14:51

Három évvel meghosszabbította főszponzori szerződését az Audi Hungaria a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatával és a Győri Balett társulatával. Ezt jelentette be sajtótájékoztató keretében Alfons Dintner, a vállalat igazgatóságának elnöke csütörtök délelőtt.

Hirdetés

Látványos show-val vette kezdetét a sajtóesemény, melyet az Audi Hungaria rendezvényterében tartottak.

Fontos szerepet játszottak az előadásban a Győri Balett táncművészei és a Győri Audi ETO KC legjobbjai. Nem volt véletlen a szokatlan párosítás, mindkét együttest az Audi Hungaria szponzorálja hosszú évek óta. Csütörtöktől pedig újabb három évre szóló főtámogatói szerződést írtak alá a felek.

Fotó: O. Jakócs Péter

„Már sok éve örvendhetünk a szenvedélyes munkájuknak és a sikereiknek. Talán mi is közreműködtünk szerény mértékben az eddigi sikertörténetükben. Éppen ezért vagyunk ma nagyon boldogok amiatt, hogy további három évvel meg tudjuk hosszabbítani partnerségünket. Tudatosan használom a partner kifejezést, ugyanis ezt mi így is érezzük. Jó partnereik akarunk lenni! Mi az Audi Hungarianál, ugyanúgy, mint önök is, nap mint nap a tökéletességre és a csúcsteljesítményre törekszünk” –hangsúlyozta Alfons Dintner.

Fotó: O. Jakócs Péter

Az Audi Hungaria 1997 óta támogatja a Győri Balett társulatot és 2002 óta tölt be főszponzori szerepet az együttes életében. Velekei László igazgató szerint az újabb három év stabil talajt ad a minőségi fejlődéshez. „A kulcsszó itt a tervezés. Egy kulturális intézmény számára ez a tervezés, ez a három év művészeti szabadságot és stabil talajt ad a minőségi fejlődéshez. Teszi ezt úgy, ahogy a közös mottónk is hirdeti: a minőség összeköt minket” –mondta a balett igazgató.

2006 óta élvezi az Audi Hungaria támogatását a Győri Audi ETO KC. A női kézilabdázók azóta 5 Bajnokok Ligája trófeát, 12 magyar bajnoki aranyat és 14 Magyar Kupa címet nyertek. Dr. Bartha Csaba, a klub elnöke úgy fogalmazott, bízik abban, hogy a továbbiakban is méltóképpen tudják képviselni a márkát. „Az Audi Hungaria neve nem csak hazánkban, világszerte is ismert. Éppen ezért a márka nevéhez és az általa képviselt brandhez megfelelően kell nekünk is teljesítenünk. Bízom benne, hogy az eddigi eredményeink mellett, az elkövetkező szezonokban is méltóképpen képviseljük a márkát pályán belül és pályán kívül egyaránt” – emelte ki Dr. Bartha Csaba.

Fotó: O. Jakócs Péter

A sajtóeseményen részt vett az Audi Hungaria személyügyekért és szervezetért felelős igazgatósági tagja is. Németh Kinga kiemelte, a felek közös kapcsolata már túlmutat egy egyszerű szponzori együttműködésen: „Barátokká váltunk a hosszú évek során.”

A sajtótájékoztató utolsó mozzanataként a képviselők aláírták az új, három évre szóló szerződésüket, melynek részleteiről nem adtak tájékoztatást a felek.

Fotó: O. Jakócs Péter

TV-s szerkesztő: Ficsór Dávid

Hirdetés