Hirdetés
Belváros

Áprilisban költözik vissza a piac

Fotó: Dr. Dézsi Csaba András hivatalos facebook oldala
Győr+
2021.03.03. 20:01

Ezt dr. Dézsi Csaba András ígérte meg a győrieknek. Hamarosan az ígéret valósággá is válik, hiszen a polgármester ma a dátumot is elárulta.

Hirdetés

Ahogy arról már többször is beszámoltunk, a győri piac visszaköltözik a Dunakapu térre. Ezt dr. Dézsi Csaba András ígérte meg a győrieknek. Hamarosan az ígéret valósággá is válik, hiszen a polgármester ma a dátumot is elárulta.

Mégpedig tette ezt hivatalos közösségi oldalán, ahol amellett, hogy beszámolt a Tarcsay utcai piacon tett látogatásáról azt is megosztotta követőivel, hogy a Dunakapu térre való visszaköltözésre sem kell sokat várni, hiszen a dátum: április 10. szombat. A győriek nagyon várják már az belvárosi újranyitást, hiszen a győri piac népszerűsége egykor megkérdőjelezhetetlen volt. Mindenki abban bízik, hogy a régi helyén ismét visszanyerheti rangját.

Hirdetés

Dr. Dézsi Csaba András korábban már beszámolt róla, hogy célegyenesbe fordult a költözés, s most már tényleg karnyújtásnyira került a nyitás: találkozzunk a Dunapaku téren április 10-én, és segítsük élettel megtölteni a piacot!

Szerkesztő: Zombai-Kovács Ákos
Kapcsolódó témák: #dunakapu tér | #piac |
likeold
a fb oldalunkat