Hirdetés
Rendőrség

Aktuális rendőrségi felhívások

Illusztráció: police.hu
Győr+
2021.11.24. 16:36

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik az alábbi közúti közlekedési baleseteket látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

Hirdetés

Ismeretlen személy ismeretlen – vélhetően osztrák – rendszámú gépjárművel közlekedett az 1-es számú főúton Győr felől Gönyű irányába november 14-én 17 óra 15 perckor. Ennek során szabálytalan előzést hajtott végre, amellyel a szemből érkező járművezetőt megzavarta, aki a gépjárművek ütközésének elkerülése érdekében jobb oldalon letért az úttestről, majd az árokban állt meg.

Győrben a Szent István úton, a Bisinger híd felől a Gárdonyi Géza utca irányába közlekedett november 17-én 16 óra 20 perckor egy ismeretlen rendszámú Suzuki típusú személygépkocsival annak ismeretlen sofőrje. Ennek során a Szent István úton szabálytalan sávváltást hajtott végre, amelynek következtében a járműve nekiütközött a vele azonos irányban haladó Fiat típusú személygépkocsinak.

Egy Ford Galaxy típusú személygépkocsit parkolt le annak sofőrje november 17-én 8 óra 30 perckor Győrben, a Petőfi híd alatt lévő szórakozóhely parkolójában. A járművezető az autót hátra hagyta, majd 18 órakor ahhoz visszatérve észlelte, hogy a járművének egy ismeretlen gépjármű – vélhetően a Ford kikerülése során – nekiütközött.

Ismeretlen személy ismeretlen rendszámú gépjárművel közlekedett Győrben, a Szabadrév utcában a Gömör utca felől az Éger utca irányába november 19-én 8 óra 15 perc és november 19-én 10 óra 5 perc között. Ennek során hajtott végre, és – vélhetően figyelmetlen vezetése következtében – neki ütközött az ott parkoló Mazda személygépkocsinak.

A balesetet követően az ismeretlen sofőrök a helyszínről adataik hátra hagyása nélkül távoztak.

A felhívás kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092, illetve 96/520-094-es telefonszámok bármelyikén.

Kapcsolódó témák: #közlekedés | #rendőrség |
Hirdetés