Hirdetés
Rendőrség

Aktuális rendőrségi felhívások

Illusztráció: police.hu
Győr+
2021.11.18. 11:50

A rendőrség kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik az alábbi közúti közlekedési baleseteket látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

Hirdetés

A 82-es számú főútvonalon közlekedett Veszprémvarsány irányából Bakonyszentkirály felé egy Volkswagen Golf típusú személygépkocsi október 28-án 11 óra 6 perckor. Ennek során a neki szemből érkező, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú tehergépkocsi – feltehetően előzés céljából – az út közepén lévő felezővonalhoz húzódott, és a Volkswagen Golf visszapillantó tükrének ütközött. Az ismeretlen tehergépkocsi sofőrje a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott.

Ismeretlen személy november 12 -én 17 óra és 17 óra 20 perc között ismeretlen típusú és rendszámú járművel hátramenetet hajtott végre Győrben, a Szabadrév utca 20. szám alatt található üzlet parkolójában. A manővert nem a tőle elvárható figyelemmel és körültekintéssel végezte, és nekiütközött a szembe lévő parkolóhelyen szabályosan várakozó személygépkocsi hátuljának, majd a helyszínt adatai hátra hagyása nélkül hagyta el.

Hirdetés

A felhívás kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Szövetség utca 17. szám alatt, vagy az 520-092, illetve 520-094-es telefonszámon.

Kapcsolódó témák: #baleset | #felhívás | #közlekedés | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat