Hirdetés
Igen volt a válasz

A világ tetején kérte meg szerelme kezét

Fotó: Molnár Csaba
Németh Boglárka
2021.10.05. 09:57

Világbajnokként, a dobogó legfelső fokáról kérte meg barátnője kezét Molnár Csaba, erőemelő. Szeptember végén, Miskolcon tartották a világbajnokságot, ahol a sportoló évek óta fennálló 200 kg-os korábbi „raw” rekordját 201-re, míg korábbi 230 kg-os „eq” rekordját 240-re javította. Az eredményhirdetésen pedig szerelmét is magához hívta, Nagy Erika pedig igent mondott.

Hirdetés

Molnár Csaba szolgált a seregben és kommandós is volt, jelenleg civil foglalkozása, hogy motorokat javít. A Győr+-nak korábban arról beszélt, hogy a sportkarrierje szempontjából most van a harmadik szakaszban, ugyanis sok sportoló társával szemben, ő 50 éves kora után kezdte megmérettetni magát. Míg 40 pluszosan körülbelül 160 kg-ot tudott kinyomni, ez mára már sokkal több lett és jelenleg két kategóriában is versenyez világszerte.

A mára már hatszoros világbajnok súlyemelő nagy tervekkel érkezett a miskolci megmérettetésére, nem csak korábbi rekordjait szerette volna megdönteni, hanem a dobogó tetején szerelmének is fel szerette volna tenni a nagy kérdést.

Hirdetés

A nagy pillanat előtt a hangszórókból a szerelmesek közös száma szólt. „Ezt nem tudtam hova tenni”- nyilatkozta a Győr+-nak Nagy Erika. A menyasszony ekkor kedvese edzőjét kérdezte, aki nem válaszolt, pár másodperc múlva azonban kiderült a turpisság és a nagy kérdésre is sor került. Nagy Erika azt mondta: sokkolták a történtek, főleg azért, mert kérte, lehetőleg kevés ember előtt történjen majd a lánykérés, Molnár Csaba azonban mást tervezett.

A válasz természetesen igen volt, Molnár Csaba pedig ezúttal nem az eredmények, hanem a lánykérés miatt izgult a legjobban, hiszen fel-alá mászkált az eredményhirdetésen.

A sportolóval legutóbb márciusban forgatott stábunk, az igazi álom, tehát a 300 kiló fekve nyomása továbbra is cél, ha rendbe jön a súlyemelő váll sérülése, akkor a lengyelországi világverseny lesz a következő megmérettetés. Az esküvőt a pár pedig jövő tavasszal a Balatonon tervezik majd megtartani.

A Győr+ Televízió korábbi adásában is beszámoltunk már Molnár Csaba sportsikereiről:

Kapcsolódó témák: #Győr | #lánykérés |
likeold
a fb oldalunkat