A Riviéra sztárjai

Farkas Mónika Fotó: Ács Tamás
2024.05.20. 19:32

Május vége felé járunk, tart a bérletmegújítás. A Győr+ TV kulturális magazinja bemutatja a Győri Nemzeti Színház és a Győri Balett következő évados izgalmas programját. Klasszikusok könnyedén – a teljesség igénye nélkül, érkezik Shakespeare Szentivánéji álma, Puccini Bohémélete, illetve Jókai Mór évfordulójára két darabbal is tiszteleg a teátrum a magyar géniusz előtt.

Fontos tudnivaló, hogy szeptembertől a nagyszínpadi produkciók premierjét ismét szombaton tartják. A Kulisszák mögött című műsorból az is kiderül, hogy a Győri Balett novemberben a Tranzit című esttel érkezik, melyben egy angol és egy dél-koreai koreográfus segítségével arra keresi a választ, hogy mitől ember, az ember.

Óriási siker követi a sztárparádé, Csankó Zoltán -Járai Máté -Mózes Anita trióját a legújabb vígjáték musicalben. A Riviéra vadorzói a kaposvári ősbemutatót követően Győrött is berobbant. A látványos, élőzenekaros, táncos produkciót az ismert színész, Mészáros Tibor rendezte, aki az igencsak megfeszített próbafolyamat ellenére, a győri profi stábbal és művészekkel nagyon hamar megtalálta a közös hangot. Érdekesség, hogy ezúttal közönség előtt rögzítettük a sikerelőadás egy-egy részletét, amit a sztárinterjúk mellett, meg is mutatunk pünkösdi színházi műsorunkban.

A Kulisszák mögött legfrissebb adása már visszanézhető: