A Répce otthonban járt a polgármester

Pulai Sarolta Fotó: Vig Norbert
2023.12.15. 12:05

Hangulatos karácsonyi ünnepséget tartottak az EESZI Répce utcai nyugdíjasklubban, ahová dr. Dézsi Csaba András polgármestert is meghívták.

„Az elmúlt években sok nehézség ért minket, de tettük a dolgunkat, és nagyon szépen fejlődik a város, s óriási megtiszteltetés, hogy Győr polgármestere lehetek” – mondta dr. Dézsi Csaba András.

„Győr olyan, mint egy család, vannak benne fiatalok, középkorúak és idősek. De minden családban vannak nézeteltérések, és így nagyon fontos, hogy beszéljünk egymással, beszéljünk róla. A nehézségek ellenére 2022-ben mi lettünk a legélhetőbb város, idén pedig a Legvirágosabb város címét nyertük el. Az Ipari Park mára betelt, ezért fejlesztésre van szükség, létre kell hozni egy sokkal nagyobbat. Ezzel tudjuk megalapozni, hogy az elkövetkező évtizedekben is tovább fejlődhessen iparunk” – hangsúlyozta a város első embere.

Dr. Dézsi Csaba András boldog ünnepeket kívánt és Kányai Róberttel, az EESZI igazgatójával közösen átadta az ajándékokat a klubba járóknak.

Kányai Róbert köszöntőjében kiemelte, hálás az önkormányzat támogatásáért és a kollégáinak is a munkájukért. „A nehéz helyzet ellenére a Répce utcai épületünkön több felújítást is el tudtunk végezni az elmúlt időszakban. Köszönöm a városnak a támogatást. Szeretném kollégáimnak is megköszönni az egész éves lelkiismeretes munkájukat”

A jó hangulatú délelőtt zárásaként ünnepi dallamokat hallgathattak meg a megjelentek.

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #Dr. Dézsi Csaba András | #Győr | #idősek | #karácsony |