Hirdetés
Mi Hazánk Mozgalom

A rend és a tisztesség útján

Fotó: MekliZ Fotóstúdió
Győr+
2020.01.23. 10:00

Ezzel a címmel tartott sajtótájékoztatót Apáti István, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője és Géber József, a párt győri polgármesterjelöltje a kamarában.

Hirdetés

Géber József rendpárti, rendszerető, tisztességes ember, néprajzkutató, önálló gazdálkodó és mint sokan tudják, vőfély is” – ezekkel a szavakkal ajánlotta Apáti István polgármesternek a jelöltet. Hozzátette még, kiváló erődgazdálkodó, a való világból érkezik és nem egy elvarázsolt kastélyból.

“Közös tulajdonú erdőkben tisztességesen és felelősen tud bánni a közös vagyonnal, nem úgy, mint a Fidesz és a balliberálisok” – folytatta Géber József dicséretét a képviselő, majd hozzátette azt is, ellen tud állni a mézes bödön kísértésének.

Hirdetés
Géber József szeretne Győr polgármestere lenni

A polgármester-jelölt visszautalt a jelöltek vitájára, ami szerinte nem volt olyan véres, mint arra sokan számítottak. Megismételte, hogy az ügyvédek jönnek és mennek, csak rotáció lesz, ha nem őt választják meg.

“Győr határában a nádas részt lecsapolták, de a politikai mocsár itt maradt.” – fogalmazott, majd arról beszélt, hogy gondolatváltásra van szükség Győrben, nem csak a Városházán, különben a rend és a tisztesség nem áll helyre. Az elmúlt évtizedekre utalva kijelentette: Győrben volt már a baloldal, a jobboldal is hatalmon, változásra pedig azért van szükség, mert mindkét oldal zsákutcába vitte Győrt.

Kérdésre válaszolva kifejtette: a jobb oldaltól nem vehet el szavazatot, mert a Mi hazánk jelenti a jobb oldalt.

“Se Gyurcsány, se Orbán” – mondta arra utalva, hogy azok szavazataira számít, akik csalódtak. Százalékos arányt is mondott, ötven százalék feletti győzelme már jelezné az erőt, ami a mozgalom mögött áll.

TV-s szerkesztő: Zombai-Kovács Ákos

Kapcsolódó témák: #Győr+ TV | #választás2020 |
likeold
a fb oldalunkat