Hirdetés

A nyugdíjba vonuló óvodavezetőt köszöntötte az alpolgármester

Fotó: Vig Norbert
Németh Boglárka
2022.03.29. 11:54

Az Erzsébet Ligeti Óvoda Szivárvány tagóvodájának vezetőjét nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötte Radnóti Ákos alpolgármester kedd reggel. Etler Zsuzsanna 10 éve vezeti az intézményt, áldozatos munkáját Győr Város Ezüst Emlékérmével ismeri el Dr. Dézsi Csaba András polgármester, melyet az oklevél és egy csokor virág társaságában a körzet önkormányzati képviselője Radnóti Ákos adott át.

Hirdetés

Etler Zsuzsanna könnyekig hatódott, egyáltalán nem számított a meglepetésre. “Nagyon-nagy meglepetésként ért és nagyon-nagy örömmel tölt el, hogy a munkámat ilyen szinten megbecsülik“-nyilatkozta meghatódva a pedagógus, aki arról is mesélt, hogy az elmúlt 40 évét három óvodában töltötte. Kezdetben a Vágóhíd úti óvodában dolgozott, itt 10 évig végezte a munkáját, ahogy ő fogalmaz rengeteget tanult, tapasztalt kolléganőitől, ezt követően 20 évig volt a Sün Balázs Óvoda munkatársa, majd ezt követően lett a Szivárvány óvoda vezetője.

Először félt attól, vezetőként hogy állja majd meg a helyét, de ha visszatekint úgy érzi, sikerült helytállnia. “Úgy érzem, hogy az elmúlt 10 évben sikeresen tudtam dolgozni, egy nagyon jó közösség alakult ki az intézményben a dolgozók között, illetve az ide járó gyermekek szülei között is nagyon népszerű az óvoda.” A vezető azt is megosztotta, hogy nagyon jó kapcsolatot ápol a városvezetéssel. “A városvezetés mindig figyel ránk, Radnóti Ákos alpolgármester,mint a lakótelep önkormányzati képviselője rendszeres kapcsolatot tartott velünk: rendezvényeinken itt volt, segítette az óvodánkat, karácsonykor mindig meglepetéssel készült a gyerekeinknek. Sokat segített az udvar és az épület belsejében lévő felújítások során is”- zárta gondolatait a vezető. 

Hirdetés

Az alpolgármester szerint is kiváló a kapcsolat, melyet a jövőben is ápolni szeretne. “Szeretném megköszönni Etler Zsuzsanna munkáját, hiszen nagyon sokat tett ezért az óvodáért és a városrészért, Adyvárosért is. Korábban már a Városrész Szolgálata Díjat megkapta, most viszont Polgármester Úr Ezüst emlékérmét tudtam átadni és egy oklevelet hozzá. Azt gondolom példamutató volt a munkája, amit itt végzett az óvoda élén, úgyhogy jár ezért a köszönet minden győri és adyvárosi nevében” -hangsúlyozta Radnóti Ákos, aki beszámolt arról, hogy ma is körbenézett az intézményben, felmérte a terepet és továbbra is segít majd, hogy fejlesztések megvalósulhassanak. 

Etler Zsuzsanna április 6-án dolgozik utoljára, azt követően szabadságát tölti és gőzerővel készül lánya és leendő veje májusi esküvőjére, emellett év eleje óta folyamatosan tanítja be az utódját is. 

Galéria: Vig Norbert

TV-s szerkesztő: Németh Boglárka

Kapcsolódó témák: #híradó | #köszöntés | #nyugdíj | #óvoda |
likeold
a fb oldalunkat