Hirdetés

A Médiabál nyitotta a 2020-as báli szezont

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2020.01.12. 10:57

Immár 17. alkalommal gyűltek össze a média és a közélet prominens szereplői a győri Médiabálon, hogy jó hangulatban, felejthetetlen élménnyel indítsák a 2020-as báli szezont.

Hirdetés

Győrben már hagyomány, hogy az ország legnagyobb médiabáljával nyitjuk a báli szezont. Ez idén sem volt másként, a szervezők már jókorán elkezdték a felejthetetlen est szervezését, az Egyetemi Csarnok pedig szombat délutánra már teljes pompájában fogadta a próbára érkező fellépőket. A bál a Piramis – Szállj fel magasra című dalával kezdődött, amelyben a Győri Egyetemi Zenekar, a 64U és Paku Patrícia működött közre. A nyitányt követően Dr. Dézsi Csaba András, önkormányzati képviselő, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Pintér-Péntek Imre főszervező és Földesi Péter, a Széchenyi István Egyetem rektora köszöntötte a 17. Médiabál vendégeit.

Földesi Péter és Dr. Dézsi Csaba András
Fotó: O. Jakócs Péter

Az idei esemény szlogenje a Gyökereket és Szárnyakat volt, amely utalt arra, hogy a médiabál mindig megtartja azokat az elveket, amelyeket megalapításakor létrehoztak, mégis minden évben képes újat adni a bálra látogató közönségnek. Az eseményről a Győr+ Rádió stábja idén is élőben jelentkezett, Farkas Mónika, Adorján Andi, Nagy Roland és Orosz Sanyi hangulatos interjúkkal, a bál részleteivel várták a rádióhallgatókat.

Hirdetés
Rádiónk stábja

Fotó: MekliZ Fotóstúdió

A produkciókban idén is erős volt a szervezés, fellépett a Győri Egyetemi Zenekar, a 64U, Lábas Viki, a Győri Balett, MR.Tibowsky, a Hoppáré, Járai Máté és Nagy Balázs, az estet pedig DJ Dominique zárta.

Werner Krisztina köszönő beszéde közben
Fotó: O. Jakócs Péter

Hagyomány már, hogy minden évben odaítélik az Év Médiaszemélyisége díjat. Idén rendhagyó módon ketten vehették át a kitüntető címet, amelyet sokéves újságírói munkájával Werner Krisztina, a Kisalföld megbízott főszerkesztője és Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója érdemelte ki, aki videoüzentben köszönte meg méltatását.

Tarlós Istvánt a Győr+ Rádió faggatja

Fotó: MekliZ Fotóstúdió

2019 óta az esemény a Széchenyi István Egyetem támogatói bálja, idén már másodszor ítélték oda az Alumni-díjat, amelyet 2020-ban Tarlós István vehetett át, hiszen ő is győri egyetemista volt. Ugyan a volt főpolgármester a dress code-nak megfelelően black tie-ban érkezett, rádiónknak elmondta, “spirituálisan közelebb áll hozzá a bőrdzseki.”

Fotók: O. Jakócs Péter

Lábas Vikit, a Margaret Island énekesnőjét Farkas Mónika faggatta, aki örült a meghívásnak. Elárulta, hogy a fővárosban is jó híre van a győri Médiabálnak, kicsit irigyek is ránk, győriekre! “Ti olyanok vagytok, mint egy mini Budapest! Sokkal közelebb vagytok a határhoz, mint mi, sokkal több behatás ér benneteket. Egyébként szeretünk itt, hamarosan jövünk fellépni a Rómer Házba!”

Kollégáink munka közben
Fotók: MekliZ Fotóstúdió

A kötelező körök után jöhetett a vacsora és a mulatozás, rengeteg tánccal, élő zenével, MR. Tibowsky kortárs művészetével, az estet pedig DJ Dominique zenei válogatása koronázta meg.

Szerző: Ferenczy Balázs
TV-s szerkesztő: Kárpát Zsolt

Kapcsolódó témák: #Győr+ Rádió | #Győr+ TV |
likeold
a fb oldalunkat