Hirdetés
Szépségek a téren

Győri lány nyerte a Magyarok Világszépe döntőjét – FOTÓK!

Fotó: Vig Norbert
Kárpát Zsolt
2022.07.24. 22:56

Vasárnap is sok-sok látogatót vonzott a 17. Győri Rotary Fröccsnapokon a Dunakapu téren. Különösen késő délután pörögtek fel az események a színpadon, ahol a Magyarok Világszépe döntőjét rendezték meg. A királynő végül az egyik győri induló, Perger Patrícia lett.

Hirdetés

Bebe, Opitz Barbi, Varga Viktor és Szabó Ádám, csak néhány név a sztárfellépők közül, akik felvezették a szépségkirálynő választást, és jó hangulatot teremtettek a Dunakapu téren.

Galéria: Ács Tamás

Hirdetés

A Magyarok Világszépe fináléja a 14 döntős lány bevonulásával indult, majd dr. Dézsi Csaba András üdvözölte a résztvevőket:Hálás köszönet Fásy Ádámnak azért, hogy elhozta Győrbe a Magyarok Világszépe versenyt. Több, mint 1000 lány közül választották ki a legszebbeket. Külön öröm számomra, hogy két győri lány jutott be a döntőbe. Győr városa nagyon szép, különösen a barokk belváros ahol most vagyunk, és ahogy látták szépek a lányok és remélem, hogy Önök nagyon jól szórakoznak a fröccsfesztivál utolsó napján.

Galéria: Ács Tamás

A polgármester szavai után elindult a show, miközben nagy volt az élet a Rotary Klubok standjainál, ahol javában mérték a jéghideg és jóízű fröccsöket.

Bella Tamás a Győri Rotary Klub alelnöke arról számolt be a Győr+ Médiának, hogy mindhárom napon jelentős bevétel folyt be az eladott italokból, amit jótékony célra fordítanak. Többek között a győri Kazinczy szépkiejtési versenyt támogatják, de egyéb nemes célokra is felhasználják az összegyűlt jótékony forintokat.

Galéria: MekliZ Fotó

A Dunakapu téren az idei fröccsnapok záró eseményéről, a Magyarok Világszépe döntőjéről televíziós felvétel is készül, amelyet a Super TV2 felvételről fog sugározni.

Augusztus 27-én láthatjuk az Út a döntőig című összeállítást, majd augusztus 28-án 22 órától nézhetjük meg a győri Finálét.

A Magyarok Világszépe 2022-ben az egyik győri induló, Perger Patrícia lett, így ő képviselheti hazánkat az egyiptomi világversenyen ősszel.

Patrícia korábban nagy örömmel mesélt a Győr+ Médiának a versenyen való szerepléséről: “Óriási büszkeség, hogy a szülővárosomban került sor a versenyre. Még soha nem indultam ilyen megmérettetésen, de így, hogy éppen Győrben rendezik a döntőt, úgy éreztem itt a helyem. 15 éves korom óta modellkedem, de ez egy teljesen más kihívás, bízom a legjobbakban!”

Fotógalériákon mutatjuk a zárónap legjobb pillanatait:

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #fröccsnapok | #Győr | #programok | #szórakozás |
likeold
a fb oldalunkat