A harmadik évfolyam végzett a SZE és a Rhode Island-i Egyetem kettős MBA-képzésén

Győr+ Fotó: Dudás Máté
2024.05.15. 13:21

Nemzetközi szintű üzleti tudás birtokába kerültek azok, akik elvégezték a győri Széchenyi István Egyetem és az egyesült államokbeli Rhode Island-i Egyetem kettős, az egyik legnevesebb akkreditációs szervezet által akkreditált angol nyelvű MBA-képzését.

A Széchenyi István Egyetem amerikai Rhode Island-i Egyetemmel négy éve indított kettős, angol nyelvű, négy féléves MBA-képzést, amelynek végén a hallgatók mindkét intézmény oklevelét megkapják. A program olyan alapdiplomával rendelkezők jelentkezését várja, akik vállalat- vagy intézményvezetési ambíciókkal rendelkeznek, és karrierútjukat kívánják felgyorsítani. A képzés magas színvonalát mutatja, hogy elnyerte az egyik legrégebben működő és legnevesebb nemzetközi szakmai akkreditációs szervezet, az AACSB akkreditációját. Ezt az üzleti iskolák mindössze öt százaléka mondhatja el magáról a világon.

A harmadik évfolyam hallgatói a Széchenyi István Egyetem győri Menedzsment Campus épületében május 11-én megtartott záróvizsgán adtak bizonyságot megszerzett tudásukról. Ennek eredményeként összesen tízen vehetik át a győri és az amerikai intézmény oklevelét.

Szöveg: Széchenyi István Egyetem

Kapcsolódó témák: #felsőoktatás | #Széchenyi István Egyetem |