Hirdetés

A győri taxisok is segítik a védekezést

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2020.03.16. 17:14

„Ahogy 2015-ben is mi mentünk a határokra a migránsok ellen küzdőknek szánt adományokkal, a jelenlegi vészhelyzetben a taxisok egy csoportjára ismét lehet számítani” - olvasható a Győr Taxi Facebookon közzétett közleményében.

Hirdetés

A taxisok a koronavírus elleni védekezésben dolgozó orvosok, ápolónők, otthonápolók, házigondozók, mentősök, rendőrök és katonák munkáját szeretnék segíteni.

Mint írják: „Tudjuk, hogy sokuknak nincs autója, olvassuk a híreket, hogy gondot jelent számukra az éjszakai műszakból való hazajutás. Természetesen a mi tartalékaink is végesek, rossz idők járnak a taxis társadalomra is, de kereteinkhez és korlátainkhoz mérten ezzel a kezdeményezéssel szeretnénk támogatni a koronavírus elleni védekezésben dolgozók munkáját. Természetesen ez csak olyanokra vonatkozik, akiknek a hazajutáshoz szükséges költségeket munkáltatójuk nem fizeti meg. A kezdeményezés a Budapest mellet Győrben is csak a Gyor Taxi-ra vonatkozik egyelőre, csak a közigazgatási határon belül tudjuk vállalni az ingyenes fuvart. Minden egyéb esetben megegyezés kérdése a dolog (közig határtól benzinpénz). +36207455554 e-mail taxigyor@gmail.com

Hirdetés

Forrás: Győr Taxi

Kapcsolódó témák: #koronavírus | #közlekedés |
likeold
a fb oldalunkat