Hirdetés
Győr-Szabadhegy

A Győr+ kérdez, a képviselő válaszol

Fotó: Ács Tamás
Győr+
2022.04.30. 18:05

Diligens Tibor a sokarcú Szabadhegy egyik képviselője, ahol jól megfér egymás mellett az urbánus meg a népies hangulat, a panelházak, és a családi házas kis utcák. Mit tesz a politikus azért, hogy a társasházak lakói is jól érezzék magukat környezetükben?

Hirdetés

A panelházas övezetet folyamatosan szépítjük, bővítjük, karbantartjuk a parkokat, játszótereket. Közös kezdeményezésünk Hajszán Gyula képviselőtársammal Szabadhegy központja, a Jereváni út „üzleti negyedében” a közterület felújítása” – mondta el Diligens Tibor.

Hajszán Gyula és Diligens Tibor (Fotó: Ács Tamás)

A Győr-Szol szakemberei egységes, esztétikus környezetet terveztek, alakítottak ki, gyönyörű virágágyásokkal, évelő növényekkel, színes kavicsokkal, padokkal, szemétgyűjtőkkel. A korábbi beton virágágyasokban lévő rózsákat pedig áttelepítették a Rózsák terére, ahol szintén újabb fejlesztéseket hajtunk végre. A virágültetés mellett „székely követ” rakunk ki, felfrissítjük a meglévő zöldterületeket. A városrészben újabb padok kihelyezésére, a padok körül térkövezésre és tíz darab kutyatoalett kihelyezésére számíthatnak a közeljövőben a városrész lakói.” – tett hozzá a képviselő.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Diligens Tibor | #Győr | #Szabadhegy |
likeold
a fb oldalunkat