Hirdetés
Rendőrség

A belvárosban csaptak le a tiltott szerencsejáték szervezőire

Fotó: police.hu
Győr+
2021.10.07. 08:51

Az első leosztást követően fogták el a játékosokat a győri járőrök és nyomozók.

Hirdetés

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság birtokába jutott információ szerint Győr belvárosában, egy lakásban tiltott szerencsejátékot szerveznek. A rendőrök nyomozást indítottak és több hónapon át gyűjtötték az információkat a magánpartik szervezőinek azonosítása érdekében. A beszerzett adatok alapján október 5-én az esti órákban a felderítők a járőrökkel és a nyomozókkal közösen, a Kenyér köz egyik ingatlanának lakásában lecsaptak az illegális pókerparti résztvevőire.

Aznap kilencen ülték körbe az asztalt, az akció kezdetekor az első leosztásig jutottak. A minimális beugró harmincezer forint volt, de egy-egy éjszaka akár több százezer forintnyi összeg is gazdát cserélt. A rendőrök az egyik szervezőnél közel egymillió forintot találtak, de a játékosok zsebe is nagyobb mennyiségű készpénz rejtett.

Hirdetés

A nyomozók a feltételezett elkövetők közül három férfit – K. Ernő 58 éves, R. István 69 éves, valamint P. Zoltán 38 éves helybéli lakosokat – tiltott szerencsejáték szervezésének bűntette, míg két társukat – Sz. József 37 éves tatabányai és L. Ferenc 66 éves győri lakosokat bűnsegédként való részvételük miatt hallgatták ki.  

Az akcióról készült videófelvétel a PoliceHungary csatornájára is felkerült.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #rendőrség | #szerencsejáték |
likeold
a fb oldalunkat