Hirdetés
Működésre és fejlesztésre fordítható az elnyert összeg

37 milliós pályázati keretet hirdettek meg

Fotó: Győr+
Győr+
2020.04.24. 11:50

Pályázatot írt ki a győri önkormányzat egyházak és helyi civil szervezetek számára. A mai naptól egészen május 29-éig várják a pályázatokat.

Hirdetés

A győri székhelyű civil szervezetek számára huszonöt millió forintos, az egyházak számára tizenkét millió forintos kerettel írt ki a támogatási pályázatot a győri önkormányzat, amelyre a mai naptól egészen 2020. május 29-ig lehet pályázni – ez áll Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának ma megjelent közleményében.

A győri önkormányzat számára kiemelten fontos, hogy a Győrben hagyományosan erős civil élet működése a jelenlegi körülmények között is biztosított legyen, és a közösség érdekében végzett munkát az eddigiekhez hasonló lelkesedéssel tudják ellátni.” – mondta el Győr polgármestere.

Hirdetés

Dr. Dézsi Csaba András hozzátette, „Győrben nagyon sok, az egész város, vagy egy-egy társadalmi csoport számára fontos ügyet képviselnek és karolnak fel a társadalmi szervezetek, munkájukra ma talán még nagyobb szükség van, mint bármikor.”

A támogatás a szervezet tevékenységi köréhez kapcsolódó programok, rendezvények költségeire, működési, beruházási, felújítási költségekre, valamint kiadványok készítésére, honlap fejlesztésre igényelhető.

A pályázatokkal kapcsolatos információk és dokumentumok a www.gyor.hu weboldal pályázatok rovatában elérhetők.

likeold
a fb oldalunkat