Operettfeldolgozással folytatódik a Győrplusz Filmklub

Győr+ Fotó: NFI
2024.03.01. 20:04

Szombat este újra forog a Győrplusz Filmklub! Ezúttal Keleti Márton nagy sikerű alkotását, a Mágnás Miska című filmet tekinthetik meg a Győr+ Televízió nézői.

A Mágnás Miska a magyar filmtörténet máig legnézettebb alkotása, közel tízmillióan látták a mozikban. A siker adott volt: humor, szerelem, irónia, hallhatatlan slágerekké vált operettdallamok, és parádés szereposztás jellemzik a filmet. A főszereplőket Gábor Miklós, Mészáros Ági, Sárdy János és Németh Marika játsszák, a mellékszereplők között Gobbi Hildát és a Latabár-testvéreket is láthatjuk.

A Mágnás Miska című filmet a Győrplusz Filmklub keretében a Győr+ Televízióban vetítjük március 2-án szombaton este 19.30-kor. Ismétlés március 6-án szerdán és március 10-én vasárnap este 19.30-kor.

“Csiribiri kék dolmány….” – a legendás filmben az operett minden kötelező elemét megtaláljuk, megjelenik benne a primadonna és a bonviván lírai kettőse, akik közül legalább az egyik előkelő és gazdag, a táncoskomikus, valamint az eszes és vicces szubrett alakja. Erről hallhattak bővebben a Győr+ Este műsorában: 

Kapcsolódó cikkünk:

Kapcsolódó témák: #film | #Győrplusz Filmklub | #mozi | #szórakozás |