Hirdetés
Többen megcsúsztak a Győr környéki utakon
Győr+
2019.10.17. 10:08

Vigyázzunk a nedves utakon!

Mindig az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel és figyelemmel, vezetésre alkalmas állapotban közlekedjenek!

Hirdetés

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az 1-es számú főúton Abda közelében, 2019. október 16-án 10 óra 25 perckor. Egy 51 éves nyúli férfi közlekedett tehergépkocsival, Abda felől, Győr irányába. Haladása során – eddig tisztázatlan okból – járművével megcsúszott és az 1-es számú és a 85-ös számú főutak kereszteződésében kialakított járdaszigetre sodródott, majd egy kandelábernek ütközött. A tehergépkocsi oldalára borult, a sofőr megsérült, őt a mentők a helyszínen ellátták.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az 1-es számú főúton Győr közelében, 2019. október 16-án 13 óra 20 perckor. Egy 21 éves hódmezővásárhelyi férfi közlekedett személygépkocsival a Kardán utca felől, Gönyű irányába. Haladása során a főút 122+406. kilométerszelvényében kialakított körforgalomból való kihajtásakor – eddig tisztázatlan okból – nekiütközött az úttest melletti kandelábernek. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Győrben, az Ipar utcában, 2019. október 16-án 13 óra 45 perckor. Egy 23 éves bogádi nő közlekedett személygépkocsival a Nagysándor József utca felől, a Munkás utca irányába. Haladása során balra kanyarodott, a manőver során azonban – eddig tisztázatlan okból – járművével megcsúszott és az útpadkára sodródva egy jelzőtábla oszlopának ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy mindig az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel és figyelemmel, vezetésre alkalmas állapotban közlekedjenek!

…hogy mindenki hazaérjen!

Kapcsolódó témák: #közlekedés | #rendőrség |
Hirdetés