Szenior Szalon – Magazinműsor nyugdíjasoknak

J. Kovács Andrea Illusztráció: Pixabay
2023.04.10. 08:06

Minden életszakasznak megvan a maga szépsége, így a nyugdíjas éveknek is. Csak meg kell találni, hogy mi az, ami értelmet ad a mindennapoknak. Győrben számos lehetőség közül lehet választani, hiszen sokféle egyesület, alkotó csoport, dalkör működik, nem is beszélve arról, hogy minden városrészben van nyugdíjasklub, ahol mindig lehet egy jót beszélgetni, kártyázni.

Most induló, havonta látható magazinunk, a Szenior Szalon ezeket a lehetőségeket szeretné bemutatni kedvcsinálóként. Ezenkívül beszámolunk az idősebb korosztályt érintő témákról. Lesz szó az egészséges életmódról, a bűnmegelőzésről, önkéntességről, művészetről, és visszapillantunk a múltba is, felelevenítve régi győri sztorikat népszerű helyekről, történésekről.

Első adásunkban kisétáltunk a Püspökerdőbe a szigeti nyugdíjasklub tagjaival, s az ébredő természet szépségét csodálva, egy zamatos gyógynövényre bukkantunk. Csóka Gáspár bencés szerzetestől nagyböjti tanácsokat kaptunk, megismerkedtünk két új segélyhívó rendszerrel, bekukkantottunk egy német nyelvklubba, és még egy születésnapra is ellátogattunk.

A magazint húsvéthétfő este 19:25-től láthatják a Győr+ TV-ben, valamint a gyorplusz.hu-n.