Hirdetés

Befejezték a vizsgálatot a táskatolvaj ügyében

Fotó: police.hu
police.hu
2019.10.15. 18:23

A csornai rendőrök befejezték egy 32 éves helybéli férfival szemben indult nyomozás vizsgálatát.

Hirdetés

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. május 11-én arról, hogy egy ismeretlen ellopta a sértett táskáját, amit ő előzőleg a kerékpárjának hátsó csomagtartójában helyezett el. Ezt követően – két héten belül – további két, hasonló módon eltulajdonított táskáról is érkezett bejelentés.

A rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeképpen látókörbe került egy 32 éves helybéli férfi, aki a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható volt.

Hirdetés

A nyomozók H. Csabát elfogták, a Csornai Rendőrkapitányságra előállították, majd lopás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Fotó: police.hu

A gyanúsított elismerte a neki felrótt cselekményeket és elmondta, hogy mindhárom esetben kerékpárral a bicikliző asszonyok mögé tekert, és a csomagtartóban elhelyezett táskájukat menet közben kivette, majd gyorsan elhajtott. Az ellopott táskákból csak a készpénzt vette ki, az iratokat és egyéb értékeket különböző szemetesekbe, illetve útközben eldobta, amelyek helyszíneit kihallgatásán meg is mutatta a rendőröknek.

A Csornai Rendőrkapitányság a férfival szemben folytatott büntetőeljárás vizsgálata során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek megküldte.

Kapcsolódó témák: #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat