6 sminktrend 2021 őszére

Győr+
2021.10.11. 07:52
Hirdetés

2021 őszén a fő divat a karantén idején megszokott minimalista smink és az élénk elemek lassú visszatérése közötti egyensúly lesz. Lássuk, milyen sminkkel leszünk a legdivatosabbak!

Hosszú, terjedelmes, színes szempillák

Az extra hosszú szempillák népszerűvé váltak, mivel az arcmaszkok a szemekre helyezték a hangsúlyt. A tendencia a következő szezonban is folytatódik. Ha rajongsz a műszempillákért, szerezd be őket, vagy ne felejtsd el megvásárolni kedvenc szempillaspirálodat.

A Nars termékei között minden szükséges eszközt megtalálsz az ideális smink létrehozásához.

Visszatér a rúzs

A rúzs, szájfény, balzsam, az élénk és mély színek lesznek népszerűek, hiszen mindenki meg akarja csillogtatni az ajkát a hosszú “szünet” után. Ezért séta előtt ne felejtsd el kiválasztani a megfelelő árnyalatot!

Intenzív fekete szemkontúr

Nyugodtan adj hozzá egy kis glam rockot a sminkhez. Egy árnyékolt tusvonal, jól festett, gondatlan fekete kayal – mindez aktuálisabb, mint valaha.

Grafikus nyilak

Nemcsak a macskaszem lesz divatos idén ősszel. Próbálj kísérletezni a formával és a nyíl hosszúságával, miközben a lehető legpontosabb és leggrafikusabb próbálsz lenni. Ebben a szezonban meg kell mutatnod az egyéniséged!

Ragyogó bőr

Ahogy hűvösebb az idő, a bőr mattabbá válik. De ne rohanj a matt alapozók vásárlásával: jobb, ha felkészülsz egy hidratáló kozmetikummal, és még pár hónapig kiélvezed a csillogó bőr látványátt.

Természetes szemöldök

Mivel az ősz fő hangsúlyai ​​a szemek és az ajkak, ne terheld túl a szemöldököd. Légy a lehető legtermészetesebb.

(X)

Kapcsolódó témák: #divat | #életmód | #Hölgyvilág | #ősz | #szépségápolás |