Hirdetés
Divertimento

Újítások, innovatív megoldások

Fotó: GYFZ
Farkas Mónika
2021.04.12. 16:34

Milyen újdonságokkal rukkol elő a Győri Filharmonikus Zenekar? Erről mesélt a Divertimento műsorának vendége Szilbek Júlia, a társulat marketing koordinátora, programszervezője.

Hirdetés

A pandémiában eltöltött bő egy év sok mindenre megtanította a kulturális társulatokat, köztük a Győri Filharmonikus Zenekart is, hogy bizony erősíteni kell az online térben, a közösségi oldalakon való megjelenést, amit mindenképp érdemes összekötni a közönség fiatalításával. Milyen újdonságokkal rukkol elő az együttes? Erről mesélt a Divertimento műsorának vendége Szilbek Júlia, a társulat marketing koordinátora, programszervezője.

Megemlékeztünk Tallér Zsófia Erkel- és Bartók-Pásztory-díjas zeneszerzőről, aki életének 51. évében hunyt el, hosszan tartó betegség után múlt héten. Városunkból indult szakmai életútja, többször  dolgozott együtt a Győri Filharmonikus Zenekarral. Tavaly Zenekari szvit című darabjának ősbemutatóját Hamar Zsolt dirigálta a Varga Tibor bérletben. Az akkor készült interjúkkal adóztunk Tallér Zsófia emléke előtt.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #divertimento |
likeold
a fb oldalunkat