Hirdetés
Divertimento

Liszt- és Berlioz maraton

Fotó: Győri Filharmonikus Zenekar
Farkas Mónika
2021.02.04. 12:55

A Divertimento műsorának fő témája a Budapesti Fesztiválzenekar és a Művészetek Palotája idei, online Liszt-Berlioz maratonja.

Hirdetés

A Divertimento műsorának fő témája a Budapesti Fesztiválzenekar és a Művészetek Palotája idei, online Liszt-Berlioz maratonja. A Győri Filharmonikus Zenekar a francia komponista művét, a Fantasztikus szimfóniát rögzítette a napokban a Müpában. Hangversenyüket felvételről, ingyenesen élvezhetjük a www.mupa.hu és www.bfz.hu oldalakon, február 6-án 17:30 órakor. A Divertimento műsorának vendégei a program karmestere, Berkes Kálmán művészeti vezető és Györe Nóra koncertmester. 

Egy újabb hangverseny – a Győri Filharmonikus Zenekar Kamarazenekara pénteken rögzíti bérletes koncertjét a Richter Teremben. Az Almási programban Mozart, Bach, Albinoni és Mendelssohn-Bartholdy ritkán hallható művei csendülnek fel. Az együttest Almási Zoltán, a Berlini Filharmonikus Zenekar művésze irányítja, közreműködik Nagy Zsuzsa, a társulat hegedűművésze. Folytatódnak rádióközvetítéseink, az Almási című koncertet felvételről sugározzuk február 7-én, vasárnap 17 órától. 

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #divertimento | #Győr+ Rádió |
likeold
a fb oldalunkat