Címke: Zenélő Hétvégék
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.03.26.

Amerikai zsongás és jazzes pezsgés a filharmonikusokkal

Köztudott, hogy a világhírű Győri Filharmonikus Zenekar szereti a határokat feszegetni és egészen különleges zenei újdonságokkal megörvendeztetni a közönségét. Az elmúlt hétvége is parádésan telt a társulatnál, egy tematikus hétvégére csábították a zeneszerető ifjúságot a Richter Terembe, ahol a fiatalok Leonard Bernstein és George Gershwin művein keresztül közelebb kerülhettek az amerikai zene történetének izgalmas korszakához.

Németh Boglárka 2023.11.18.

Zenélő hétvége a győri filharmonikusoknál

A “Fúvószenekari kavalkád”-dal folytatódott a Győri Filharmonikus Zenekar Zenélő hétvégék sorozata. A komoly zenei ismerkedős hétvége célja, hogy a gyerekek játékos módon tekinthessenek be a zenekar életébe, a hangszerek működésébe.

Szerző és fotó: Győr+ 2023.03.17.

Még lehet jelentkezni a Zenélő hétvégére

A Győri Filharmonikus Zenekar nyári zenetáborát folytatva tavaly indította útjára a zenélő hétvégék elnevezésű sorozatot, ami egyre népszerűbb a gyerekek körében.

hirdetés
Győr+ 2023.01.17.

Zenélő Hétvégék a filharmonikusokkal

A nagysikerű nyári Zenetábort folytatva, egy zenélő hétvégéket ígérő sorozatot indít a Győri Filharmonikus Zenekar. A 2022-es év végi Zenélő Hétvégén Lúdanyó meséi melegítették fel a zenekari fészket. 2023-ban elsőként Rómeó és Júlia kalandjaira invitálják a fiatal közönséget.

Hirdetés