Címke: zenekar
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2024.02.25.

A Dal 2024 győri büszkeségei: a Name Project és a Phoenix RT

A Dal 2024-ről a legtöbb zenész egyöntetű véleménye, hogy kihagyhatatlan lehetőség. Hiszen dalversenyről van szó, ahol az előadók megmutathatják önmagukat. A győri Name Project és a környékbeli Phoenix RT pedig nagyszerű teljesítményükkel már ott vannak az elődöntőben!

Herkely Ákos 2024.02.14.

Zenélnek, hogy segíthessenek!

A Hetedik Bekezdés most még öt taggal rendelkező rockzenekar vezetője Károlyi Balázs és legfrissebb tagjuk, Fincziczki Ádám látogattak el a Mélyvízbe kedden este. A Hetedik Bekezdés missziója, hogy zenével, fellépésekkel segítsen embertársain.

Herkely Ákos 2024.02.05.

A művésznév kötelez!

Kovács Enikő fiatal költő mesélte el művésznevének, az Edyko-nak a történetét szombat reggel a Magunk Köztben. A diskurzusban mély gondolatokat hallottunk Adyról, versesköteteiről, a Budapesten töltött hat évről. Versei lebilincselőek, sokszor mosolyt csalnak orcánkra, másszor elgondolkodtatnak, akárcsak dalszövegei, ezek az Omen és a Hooligans együttesek dalaiban kristályosodtak ki.

Herkely Ákos 2024.01.24.

A Tankcsapda előtt robbantanak

A Falcon Projekt rockzenekar frontembere, szövegírója Farkas István „Richie” és az új tagjuk Bene Zoltán töltötte a kedd estéjét a Mélyvízben. Zoltán decembertől lép fel a sikert sikerre halmozó együttesben, befogadták, tehetsége elvitathatatlan. Március 23-án az a megtiszteltetés érte őket, hogy előzenekarként fellépnek a Tankcsapda koncerten az Audi Arénában.

Herkely Ákos 2023.12.11.

A végtelenbe és azon is túl…

Farkas István „Richie”, a Falcon Project zenekar vezetője nyáron zsűritag volt a Színpadra fel! győri tehetségkutatóban, ezúttal a Magunk Köztbe látogatott. A rocker lelkesen mesélt az azóta eltelt néhány hónap eseményeiről és fellépésekről, de a zenekart érintő személycserékről is.

Molnár Zsuzsanna 2023.12.04.

Győrben koncertezik az Omega Testamentum

Az 1962-ben alakult Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Omega együttes több tekintetben is úttörőnek számított a magyar könnyűzene történetében. 1968-ban elsőként jelent meg önálló albuma Magyarországon, a Trombitás Frédi és a rettenetes emberek. Az 1969-es 10000 lépésé volt az első kinyitható lemezborító, az album zenei anyagából pedig elkészült az első önálló tévéshow.

Herkely Ákos 2023.10.09.

Nem várakoztak, berobbantak!

Függ Gergely járt a Győr+ Rádió stúdiójában, a Várakozni Tilos zenekar tagja elmesélte a „Színpadra Fel” tehetségkutató versennyel kapcsolatos élményeit, tapasztalatait.

Herkely Ákos 2023.08.28.

Flopp: fantasztikus és fergeteges!

A Flopp formáció hat tagjából két tehetséges zenész látogatott el a Győr+ Rádióba vasárnap, vidáman, energikusan a Magunk köztbe. Képzett zenészként közönség kedvenccé váltak változatos repertoárjukkal a „Színpadra Fel” versenyben.

Herkely Ákos 2023.08.23.

Országszerte koncerteznek a győri tehetségek

Léhárt Mira és Polgár Patrik az idei Fröccsnapok tehetségkutató versenyének döntősei voltak a Mélyvíz vendégei, fiatalos hangulatot varázsolva a stúdióba. Tisztában vannak azzal, hogy még az út elején tartanak, de ők mindent megtesznek azért, hogy beírják magukat a zene történelemkönyvébe.

Hirdetés