Címke: zalazone
Hirdetés
Győr+ 2024.03.22.

Nagykövetnek a ZalaZone-ról

A Széchenyi István Egyetem nemzetközi tevékenységével, az intézmény Zalaegerszegi Innovációs Parkjával, valamint a Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó ZalaZone tesztpályával ismerkedett Magyarország bécsi nagykövete. A diplomata úgy véli, az ott zajló kutatás-fejlesztési tevékenység új lehetőségeket jelent a magyar–osztrák kapcsolatrendszerben.

Győr+ 2023.11.30.

ZalaZONE: az innováció, az infrastruktúra és az ipar mekkája

Épületátadó ünnepséggel egybekötve csütörtökön tartotta a Széchenyi István Egyetem a „ZalaZONE Tudományos és Innovációs Park Fejlesztése” elnevezésű projekt zárórendezvényét Zalaegerszegen. Az eseményen beszédet mondott Varga Mihály pénzügyminiszter is, aki méltatta a fejlesztést és a campus teljesítményét.

Győr+ 2023.05.05.

Vállalkozásfejlesztő irodát nyit a ZalaZONE-on a VOSZ

A Széchenyi István Egyetem a napokban írta alá stratégiai együttműködési megállapodását a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségével (VOSZ) annak érdekében, hogy közösen segítsék a vállalkozások innovációs tevékenységének fejlesztését. Az együttműködés újabb állomásaként bejelentették, hogy az érdekképviseleti szervezet a zalaegerszegi ZalaZONE Parkban nyitja meg Zala vármegyei irodáját.

Győr+ 2023.04.05.

Az európai uniós tagállamok nagyköveteit látta vendégül a SZE a ZalaZONE-on

Európa legkorszerűbb járműipari tesztpályáján, a zalaegerszegi ZalaZONE-on látta vendégül az európai uniós tagállamok Magyarországra akkreditált nagyköveteit a győri Széchenyi István Egyetem. Az eseményen az intézmény bemutatta, hogy a modern infrastruktúra milyen jövőbe mutató kutatásokhoz és fejlesztésekhez járul hozzá.

Győr+ 2023.03.18.

Középiskolai vezetők számára rendezett pályaorientációs fórumot a győri SZE

Pályaorientációs fórumot rendezett a győri Széchenyi István Egyetem a zalaegerszegi ZalaZONE-on középiskolai vezetők számára. A dinamikusan fejlődő egyetemi ökoszisztéma stratégiai irányait, a legfrissebb képzési és felvételi információkat bemutató előadások mellett a vendégek a járműipari tesztpályán az intézmény legkorszerűbb technológiai fejlesztéseit is láthatták, az autonóm járművektől a drónokig.

Csollán Tamara 2022.04.18.

A győri hallgatóknak is hatalmas lehetőség a ZalaZONE

A győri Széchenyi István Egyetem beruházásaival nagymértékben erősíti jelenlétét a zalaegerszegi ZalaZONE parkban – nyilatkozta dr. Háry András, a ZalaZONE Tudományos Park Kft. ügyvezető igazgatója. Ennek révén az intézmény kiterjeszti hatását a nyugat-magyarországi és a határon átnyúló régiókra is. Mindez a műszaki pályák iránt érdeklődő hallgatóknak is előnyös, akik nemcsak Győrben tanulhatnak a legmodernebb környezetben, hanem kihasználhatják a ZalaZONE nyújtotta egyedülálló lehetőségeket is.

Győr+ 2021.09.19.

Tovább bővül a SZE zalaegerszegi kutatóközpontja

Új inkubációs épülettel, valamint a járműipari kutatásokat segítő eszközökkel, berendezésekkel is bővül a győri Széchenyi István Egyetem ZalaZONE-on meglévő infrastruktúrája, tovább erősítve az intézmény zalaegerszegi jelenlétét. Az építkezések még szeptemberben elkezdődhetnek.

Hirdetés