Címke: vezetőedző
Hirdetés
Venesz Klaudia 2024.06.18.

Borbély Balázs marad az ETO FC Győr vezetőedzője

A Merkantil Bank Liga zárómeccsén még bizonytalanul nyilatkozott portálunknak a folytatásról Borbély Balázs, aki 2024 áprilisában érkezett az ETO kispadjára, mára azonban biztossá vált: a vezetőedzővel kezdi az alapozást az NB1-re a csapat.

Győr+ 2024.04.26.

Pintér Attilát követelik vissza a győri szurkolók

"Tulajdonos urak! Kínálunk egy alternatívát! Hozzátok vissza Pintér Attilát vezetőedzőnek" - a többi között ez is olvasható abban a bejegyzésben, melyet pénteken osztott meg Facebook-oldalán az ETO Baráti Kör, vagyis a Győri ETO FC szimpatizánsainak, drukkereinek, szervezett szurkolóinak közössége.

Pécskai István 2024.02.19.

Antonio Munoz távozik az ETO-tól?

A csakfoci.hu információi szerint az utóbbi négy bajnokijából csak egyet megnyerő, vasárnap a Kozármisleny otthonában 1-0-s vereséget szenvedő ETO FC menesztheti vezetőedzőjét, a spanyol Antonio Munozt.

gyorietokc.hu 2023.07.17.

Egységes, erős csapatot alkotna Ulrik Kirkely

A felkészülési időszak nulladik napjával, július 16-án, vasárnap egy közös fogadás keretein belül kezdetét vette a Győri Audi ETO KC szezonja. Az új szakmai stáb, valamint a nyári szünetről visszatérő játékosok ekkor találkoztak először.

Győr+ 2023.07.13.

Új fejezet nyílik az Audi ETO életében

Sejtelmes videót tett közzé a Győri Audi ETO KC a Facebook- és az Instagram-oldalán. A felvételen a dán Ulrik Kirkely, a női kézilabacsapat új vezetőedzője és segítője szerepel, akik először húzták magukra a zöld-fehér csapat szerelését.

Győr+ 2021.11.29.

Kirúgták Dárdai Pált, már nem ő a Hertha vezetőedzője

A német élvonalban szereplő Hertha bejelentette, már nem Dárdai Pál a labdarúgócsapat vezetőedzője. A magyar tréner távozását követően az együttes irányítását a török-német Tayfun Korkut veszi át az idény végéig.

Pécskai István 2021.11.05.

Xavi edzőként tér vissza a Barcelonához

A katari al-Szadd megegyezett a spanyol Barcelonával Xavi Hernández kivásárlását illetően, a klublegenda edzőként tér vissza a katalán alakulathoz, amelyet játékosként 17 esztendőn keresztül erősített.

Hirdetés