Labdarúgás

Kirúgták Dárdai Pált, már nem ő a Hertha vezetőedzője

Fotó: Dárdai Pál-Twitter
Győr+
2021.11.29. 10:55

A német élvonalban szereplő Hertha bejelentette, már nem Dárdai Pál a labdarúgócsapat vezetőedzője. A magyar tréner távozását követően az együttes irányítását a török-német Tayfun Korkut veszi át az idény végéig.

„Szeretnénk megköszönni Dárdai Pál munkáját. Az előző szezonban nehéz szituációban vette át a csapat irányítását, mégis benntartotta az élvonalban. Tayfun Korkuttak szeretnénk új impulzusokat adni a csapatnak – írta közleményében a berlini klub, amely megjegyzi, a magyar szakember két segítője, Andreas Neuendorf és Admir Hamzagic is távozik a kispadról.

Arról nincs hír a Hertha honlapján, hogy Dárdai Pál továbbra is a klub alkalmazásában marad-e és visszatér-e a korosztályos együttesekhez.

A 45 éves magyar szakember – a magyar válogatott volt szövetségi kapitánya – januárban vette át másodszor a gárdát, miután 2015 és 2019 között már irányította az első csapatot. A szezon végén sikerült kiharcolnia az együttessel a bennmaradást. A Hertha 13 forduló után 14 ponttal a 14. helyen áll a Bundesligában.

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #menesztés | #vezetőedző |