Címke: veszprém
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2024.05.06.

KKV: érdemes átvilágítani a működést

Az ESG-vel kapcsolatos elméleti kérdésekről beszéltek a szakértők a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, illetve a Pannon Egyetem közös szervezésében megvalósult II. VOSZFESZT című rendezvényen, Veszprémben.

MTI 2023.11.24.

Idős embereket fosztottak ki egy veszprémi család tagjai

Hátrányos helyzetű idős embereket fosztottak ki egy veszprémi család tagjai, a három férfit és a három nőt elfogták - közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese pénteki, veszprémi sajtótájékoztatóján.

Győr+ 2023.08.23.

Kisiklott egy Győrbe tartó személyvonat!

Szerda délután a Veszprémből 17:35-kor Győrbe elindult személyvonat mozdonya Veszprém és Eplény között, a 82-es főút közelében kisiklott.

Győr+ 2023.07.21.

Megfenyegette a rendőröket, hogy lelövi őket

A Győri Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytat nyomozást azzal a férfival szemben, aki a rendőröket azzal fenyegette, hogy lelövi őket, amennyiben gyerekeivel szemben intézkednek.

MTI 2022.08.05.

Bomba miatt lezárják Veszprém egy részét kedden

Második világháborús bomba hatástalanítása miatt lezárják és kiürítik Veszprém egy részét jövő kedden - közölte a honvédség tűzszerész alakulatának kommunikációs tisztje pénteken az MTI-vel.

Hirdetés