Két fiú is eltűnt Veszprém környékéről

Győr+
2023.02.17. 19:57

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik H. Bence Marcell és Sz. Roland megtalálása érdekében.

A Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Sz. Roland eltűnése ügyében. A 15 éves fiú a zirci lakásotthonból 2023. február 16-án távozott, azóta holléte ismeretlen, életjelet azóta nem ad magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig eredményre nem vezettek.

Roland körülbelül 160 centiméter magas, sovány testalkatú, barna, tüskés hajú, oldalt csík van benne, barna szemű kreol bőrű. A fiúról fotók itt láthatók.

Ugyancsak eltűnés miatt keresik a veszprémi rendőrök H. Bence Marcellt.

A 13 éves fiú a lókúti lakásotthonból 2023. február 16-án távozott, azóta holléte ismeretlen, életjelet nem ad magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig eredményre nem vezettek. H. Bence Marcell mintegy 165 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid barna hajú szőke melírral, barna szemű, kreol bőrű. A másik fiúról fotók itt láthatók.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fiúk tartózkodási helyéről vagy eltűnésük körülményeiről információval rendelkezik, hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #eltűnt személy | #rendőrség | #veszprém |