Hirdetés
Címke: vendéglátás
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2022.01.05.

Optimisták a vendéglátósok

Egyfajta hibrid évet hozott a vendéglátósok számára a 2021. A helyben fogyasztást kellett kombinálni a kiszállítással és rendezvények lebonyolításával. 2022-ben az éttermeknek, vendéglőknek továbbra is meg kell majd küzdeniük a szakemberhiánnyal, hiszen sok vendéglátóhely azért nem tudott újra nyitni, mert nem volt elég szakács, felszolgáló.

Ficsór Dávid 2021.12.17.

Megnyílt a Győr 750 Múzeum Kávézó

A 750-es jubileumi év a végéhez közeledik, de még mindig tartogat meglepetéseket. Pénteken az Esterházy-palotában, a Rómer Múzeum részeként hivatalosan is megnyílt a Győr 750 Múzeum Kávézó, mellette pedig egy múzeum shopot is kialakítottak.

Zombai-Kovács Ákos 2021.12.02.

Jótékony adventi ebéd sérültséggel élőknek

Egy jó szándékú győri étterem jóvoltából finom ebédet kaptak ajándékba az értelmileg sérültek és segítőik. A 100 fiatalt és nevelőiket egy révfalusi vendéglátóhely hívta meg az advent jegyében, de a résztvevők mikuláscsomagot és piros almát is kaptak ajándékba. A vendéglátó a Győr Plusznak azt mondta, most először jótékonykodnak, de a jövőben szeretnének még segíteni. A jótékonysági akcióba Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő is bekapcsolódott, aki évek óta támogatja a sérültséggel élőket.

Tóth Vivien 2021.05.28.

Május 28. – A hamburger világnapja

A hamburger a gasztronómia egyik alappillére, az egyik legnépszerűbb streed food ételként tartják számon. Május 28.-a a hamburger világnapja, ebből az alkalomból összeszedtünk pár érdekességet a történetéről.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat