Címke: vendéglátás
Hirdetés
Szerző és fotó: Szigeti Sándor 2023.09.17.

Sörünnep: megkezdődött a győri Oktoberfest!

Kiváló csapolt sörökkel, roppanós bajor kolbásszal és jó hangulattal kezdődött meg szombaton délután az első győri Oktoberfest, amelyhez tíz vendéglátóhely csatlakozott az idei évben.

Herkely Ákos 2023.08.28.

Amikor a hangulat garantált

Józsi Erik egy tehetséges, fiatal belvárosi bár társtulajdonosa szintén a vendéglátásban járatos kollégáival gondolt egyet és közösen életet visznek a Radó szigetre a hétvégéken. Finom hűsítő italok, kulturált zene, ínyenc étkek és fiatalos hangulat várja a kilátogatókat.

Havassy Anna Katalin 2023.08.27.

Győrben a gasztronómia is fejlődik

A Covid-járvány, az energiaválság sok terület mellett a vendéglátást is roppantul megpróbálta. Sajnos sokan váltottak, ami érthető. Viszont szerencsére még többen gondolták úgy, hogy igenis van értelme Győrben gasztró-vállalkozást indítani, s milyen jól tették! Ismerjük meg őket egy kicsit!

Győr+ 2023.08.13.

Visszatért a meleg, irány a Radó-sziget!

Ezen a hétvégén is élettel telt meg a Radó-sziget és ez nem csak a kellemes, napos időnek köszönhető: sokan látogatják a néhány hete indult Radó Matinét, ahol egy jó beszélgetés mellett koktélokkal, sörökkel és finom ételekkel is felfrissíthetjük magunkat!

Havassy Anna Katalin 2023.08.11.

„Győr legfinomabb hamburgereit szeretnénk elkészíteni!”

A hamburger egy olyan étel, amit ha valaki szeret, egyszerűen képtelenség megunni. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy gusztusos és finom legyen, na meg lehetőleg kísérje valami kellemes fantáziavilág, életérzés is. Győr legújabb burgerezőjében Mátyás Attiláék minden téren a maximumra törekednek, s igazán baráti szendvicsekkel és hangulattal várnak mindenkit.

Havassy Anna Katalin 2023.08.06.

Radó Matiné, a kulturális vendéglátás

Mertek nagyot álmodni győri vendéglátósok és úgy döntöttek: élettel töltik meg a Radó-szigetet. A város örült az ötletnek, s most hétvégén már harmadszor élhetjük át a Radó Matiné semmivel össze nem hasonlítható hangulatát. A részletekről Vida Zoltánnal, a Szomszéd egyik tulajdonosával lelkével beszélgettünk.

Zombai-Kovács Ákos 2023.08.05.

Kezdik megszeretni a győriek a Radó Matinét!

Három belvárosi vendéglátóipari egység a közelmúltban gondolt egy nagyot, összefogtak és hétvégi, szabadtéri rendezvénysorozatba kezdtek a Radó-szigeten. A Radó Matiné hétről-hétre egyre népszerűbb, ezért a jövőben tovább is fejlesztenék a kezdeményezést.

Győr+ 2023.07.19.

Májusban már nőtt a vendégéjszakák száma Győrben

Májusban 34 ezer vendég közel 70 ezer vendégéjszakát töltött a Győr-Pannonhalma turisztikai térségben. A külföldi vendégekhez az összes vendégéjszaka 55%-a volt köthető - derül ki a Magyar Turisztikai Ügynökség adataiból.

Győr+ 2023.07.19.

Emelkedő vendégszám, növekvő árbevétel – rengetegen választották a Balatont

Nem csak a Balaton hőmérséklete, az odaérkező vendégek száma is jelentősen emelkedett július harmadik hétvégéjén. A nyár eddigi legmelegebb napjaiban nem csak belföldi, hanem külföldi vendég is sok volt az adatok szerint. Jelentősen megugrott az egynapos turisták száma is, a legtöbb vendég Siófokon volt.

Hirdetés