Címke: vendéglátás
Hirdetés
Herkely Ákos 2024.06.17.

Nyári hangulatban a győri belváros

A mindig vidám Marsovszky Adrien, a belváros fejlődésért felelős tanácsadó beszélt vasárnap reggel a Magunk Közt-ben a virágos város csodálatos nyári miliőjéről, a pezsgő fesztiválhangulatról és a címeres Győr zászló kihelyezéséről, amelyet az önkormányzat biztosított pár héttel ezelőtt ingyenesen az igénylők részére.

Herkely Ákos 2024.06.05.

A koktélok királyai

GoodSpirit Rum & Cocktail Show három győri vendéglátóipari egységet vélt érdemesnek a TOP5 vidéki bár közé, nem véletlenül. Saját környezetükben haladó módon és magas színvonalon építik és fejlesztik a hazai bár-, ital- és koktélkultúrát.

HAK 2024.05.23.

TOP5 vidéki bár: három győri hely is bekerült!

Győrben a vendéglátással kapcsolatban sem lehet okunk panaszra: sorra nyitnak a jobbnál-jobb helyek, vagy fejlődnek folyamatosan azok, amiket már megkedveltek a helyiek. Nos, a GoodSpirit Rum & Cocktail Show-n kiderült, hogy a TOP5 vidéki bár közé három győri is bekerült.

Győr+ 2024.05.16.

Indul a vidéki vendéglátóhelyek támogatása

13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

MTI 2024.03.07.

Öt milliárd forintnyi alvó pénz van a SZÉP-kártyákon

A megnövekedett költési kedv ellenére hozzávetőlegesen 5 milliárd forintnyi "alvó pénz" ragadt benn a SZÉP-kártya tulajdonosoknál. A kártyákon lévő kedvezményes források felhasználása, továbbá a gazdaság támogatása érdekében a kormány felkéri a SZÉP-kártya szolgáltatókat, hogy értesítsék azon ügyfeleiket, akiknek legalább 50 000 forintnyi, 2022. október 15-e előtt jóváírt juttatás áll rendelkezésre számláján - jelentette be csütörtökön a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Győr+ 2024.01.30.

Soproni lett az Év Vendéglőse

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) tagsága az Év Vendéglőse díjat 2023-ban Erhardt Zoltánnak, a soproni Erhardt Étterem, Panzió és Kézműves Pékség tulajdonosának ítélte oda - írja a turizmus.com

Havassy Anna Katalin 2023.12.13.

Győrben még akár Freddy Kruegerrel is egy asztalhoz ülhetsz

Újabb nagyszerű hírt kaptunk a győri vendéglátásról, hiszen november végén megnyitott a város legújabb pizzériája, amely a Pizzawood nevet viseli. Nem véletlenül: Edvárdnál és Attilánál még a szuperhősök is degeszre ehetik magukat, ha betérnek.

Ficsór Dávid 2023.11.08.

Mentesen is finomat

Egyre többen választják az úgynevezett „mindenmentes” táplálkozást. Főként azért, mert rákényszerülnek, és nekik az egészségük múlik azon, hogy a megfelelő ételekhez jussanak.

Szerző és fotó: Győr+ Rádió 2023.10.30.

Születésnapos a belvárosi koktélbár

Hegedűs Marcell járt vasárnap Herkely Ákosnál a Magunk Közt-ben, és ünnepelte a belvárosi oázisként működő koktélbárjának ötéves születésnapját.

Hirdetés