Hirdetés
Címke: vendéglátás
Hirdetés
Szabó Csilla 2020.10.12.

„Egyetlen tett, egyetlen levél is számít!”

Az „Egyetlen Levél” vándordíját azok a vendéglátóegységek kaphatják a jövőben is, akik tudatosan és gazdaságilag fenntartható módon beépítik napi működésükbe a környezet védelmét, ezzel is irányt mutatva vállalkozó társaiknak, nem utolsó sorban szolgálva közösségünket.

MTI 2020.07.07.

Májusban 92,7 százalékkal csökkent a vendégéjszakák száma

Májusban a koronavírus-járvány hatására a külföldi vendégek által a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött éjszakák száma 98,4 százalékkal, a belföldi vendégek által eltöltötteké 85,9 százalékkal esett vissza az előző év azonos időszakához képest. - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Sándor Szigeti 2020.07.05.

Virágzik a Kisfaludy utca

A járvány hosszú hónapjai után május végén újra elkezdett lélegezni a belváros. Ahogy nyithattak a teraszok, a győriek kirepültek otthonaikból, hogy újra közösségben kávézhassanak, borozhassanak és élvezhessék a szabad levegőt.

Földvári Gabriella 2020.06.20.

Bizakodóak a turizmusból élők

Nehezen indul be Győrben a turizmus, de a szállásadók, vendéglősök abban bíznak, hogy a nyár második felétől már bátrabban utaznak az emberek és a „Maradj itthon” szlogen jegyében Győrt is sokan felkeresik majd.

Havassy Anna Katalin 2020.06.06.

Énekes séfkabátban

A Megasztár első szériájának köszönhetően ismerte meg egy ország Székelyhidi Balázs nevét és hangját, aki végül majd' tíz év angliai munka után családjával Győrbe költözött. Egy belvárosi étterem séfje, mellette a zenét sem hanyagolja: zenekarokban énekel, stúdióban dolgozik és bizony ő is megszenvedte a koronavírus miatti karantént időszakát. Duplán.

MTI 2020.06.01.

Hollandia is kezd ébredezni

A közösségi távolságtartás szabályainak szigorú betartása mellett hétfő déltől újranyitottak az éttermek, bárok és kávézók Hollandiában a koronavírus-járvány miatt érvényben lévő korlátozások újabb lazításának köszönhetően.

Havassy Anna Katalin 2020.05.27.

Jótékonyságra tanított a budapesti testvérpár

A koronavírus-járvány számos ember életét befolyásolta hazánkban, sokan vesztették el munkahelyüket. A gazdaság lassan éled, semmi nem lesz már olyan, mint előtte. A turizmus talán a legérintettebb terület, ami a leglassabban eszmél. Egy budapesti testvérpár példát mutatott jótékonyságból, az egész országnak.

MTI 2020.05.18.

Változások Budapesten, vidéken tovább enyhítenek

Mától Budapesten is megszűnik a kijárási korlátozás, de egyes védelmi óvintézkedések továbbra is megmaradnak. Vidéken már a vendéglátóhelyek belső tereit is megnyithatják a szolgáltatók, és a szálláshelyek is fogadhatnak vendégeket.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat