Hirdetés
Címke: vásárcsarnok
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2021.09.15.

Jól pörög a kora őszi győri piac

A nyári zöldség- és gyümölcsszezon után jól pörög a kora őszi győri piac is, legalábbis ezt tapasztalta a Győr+ Televízió stábja szerdán.

Zombai-Kovács Ákos 2021.07.09.

Barackdömping a piacon, jön a magyar dinnye is

Az őszi és a sárgabarack, valamint a nektarin is egészen jó áron beszerezhető a standokon, ez azt jelenti, hogy átlagosan 900-1000 forint között van a barackfélék kilója.

Zombai-Kovács Ákos 2021.06.18.

Később indult, de lassan vége is az eperszezonnak

Idén a változékony időjárás miatt a szokásosnál később indult, de lassan már véget is ér az eperszezon. Az árak igen magasan indultak és sokkal nem is lett olcsóbb az ízletes, magyar szamóca. Most 1500-1700 forint a Vásárcsarnokban az eper kilója, és aki még meg szeretné kóstolni az idei termést, annak igyekeznie kell, mert a jövő héten ki is fut a hazai eper.

Németh Boglárka 2021.05.15.

Dübörög a Vásárcsarnok – Képgalériával!

Friss és zamatos áruk és pazar kóstolók várták azokat, akik szombat délelőtt kilátogattak a Vásárcsarnokba. A jó hangulatról pedig nem más, mint a Győr+ Rádió gondoskodott reggel 7-től egészen 11 óráig.

Németh Boglárka 2021.05.14.

Töretlen a vásárcsarnok népszerűsége – élőben jelentkezünk!

Zöldséget és gyümölcsöt mindenki szokott vásárolni és bizonyára sokan észrevették azt is, hogy kezdenek elszabadulni az árak idehaza. A Központi Statisztikai Hivatal mérései szerint szinte minden hónapban kerül be a TOP10 legdrágább termék közé valamilyen zöldség vagy gyümölcs.

Győr+ 2021.04.29.

A Vásárcsarnokban is kapható hazai szamóca

Már hetek óta kínálják a Vásárcsarnok árusai a hazai szamócát. A gyümölccsel szemben támasztott vásárlói igények viszont szélsőségesek, van aki ár szerint, van aki származás szerint választ.

Zombai-Kovács Ákos 2021.03.30.

Húsvéti piac: sonka, tojás, friss zöldség

A többség az utolsó pillanatokra hagyja a húsvéti bevásárlást. Ez derült ki a győri Vásárcsarnok kereskedőinek elmúlt heti tapasztalataiból.

Győr-Szol Zrt. 2021.03.06.

Továbbra is nyitva a vásárcsarnok!

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja a vásárlókat, hogy a győri vásárcsarnok továbbra is változatlan nyitvatartással és változatlan feltételekkel várja a vevőket.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat