Címke: városismeret
Hirdetés
Győr+ 2024.05.10.

Véget ért a népszerű vetélkedő

Az ünnepélyes záróeseménnyel és a díjkiosztóval véget ért a népszerű Arrabona Évszázadai vetélkedő. Idén már 11. alkalommal szervezte meg a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ és a Győr+ Média a városismereti játékot, amelybe a regisztrált 200 diák mellett a győriek közül is jó néhányat sikerült bevonni.

P. Csapucha Adrienn 2024.05.07.

Kalandoztak, felfedeztek, nyertek!

Repül az idő, hamarosan itt a nyári szünet pedig éppen csak most startolt el a 2024-es esztendő, és vele még február elején az Arrabona Évszázadai. A 11. alkalommal meghirdetett városismereti vetélkedő nem csak a 6. és 7. osztályosok körében népszerű, hiszen az elmúlt évekhez hasonlóan a győriek idén is bekapcsolódhattak a játékba. A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ és a Győr+ Média közös megmérettetésén a Belvárosi Felfedező kiadványt sokan kitöltötték, közülük három szerencsés nyertest sorsolt ki a városházán dr. Pergel Elza és Prédlné Németh Margit.

szerző és fotó: Győr+ 2024.02.05.

Rajtra kész az Arrabona Évszázadai Városismereti Vetélkedő!

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ és a Győr+Média közös szervezésű játékára nyolc általános iskola 51 csapata, 204 diák regisztrált – tudtuk meg Prédlné Németh Margittól, a vetélkedő főszervezőjétől.

Bajzát Zsuzsi 2023.05.22.

Döntőjéhez érkezett az Arrabona Évszázadai vetélkedő

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ a Győr+ Médiával közös szervezésben idén 10. alkalommal rendezi meg az Arrabona évszázadai városismereti vetélkedőt. A verseny már a döntőnél jár, most pénteken kiderül, hogy melyik volt a legügyesebb csapat.

Győr+ 2023.05.09.

Elindult a Belvárosi felfedező

Második fordulójához, azaz a Belvárosi felfedezőhöz ért az Arrabona Évszázadai Városismereti Vetélkedő. A verseny idén 10 éves, de ugyanolyan lendülettel vágott bele a 49 csapat a feladatokba, mint a kezdetekkor.

Földvári Gabriella 2023.02.06.

Indul az Arrabona évszázadai

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ a Győr+ Médiával közös szervezésben idén 10. alkalommal rendezi meg az Arrabona évszázadai városismereti vetélkedőt. A verseny célja továbbra is az, hogy a diákok megismerjék, felfedezzék, ezáltal jobban szeressék városukat, ahol élnek.

Hirdetés