Címke: választás2020
Hirdetés
Győr+ 2020.01.31.

„Új polgármester, új feeling, új munkatempó”

A péntek délelőtti közgyűlést követően sajtóbeszélgetésre invitálta a média munkatársait a frissen beiktatott dr. Dézsi Csaba András polgármester. A kampányidőszakban azt ígérte, rendszeresen kommunikál majd a győriekkel, és elmondása szerint azt is fontosnak tartja, hogy az itt élők hiteles hírekből, tudósításokból tájékozódhassanak a városvezetés munkájáról.

Győr+ 2020.01.31.

„Nem ülök a babérjaimon”

A pénteki közgyűlésen tette le polgármesteri esküjét dr. Dézsi Csaba András. Az új polgármesterrel munkastílusáról, a kampányban szerzett tapasztalatairól, s a jövőről beszélgettünk.

Zombai-Kovács Ákos 2020.01.28.

Fidesz: Köszönjük a támogatást!

A vasárnap megválasztott polgármester, dr. Dézsi Csaba András után a Fidesz két győri országgyűlési képviselője is megköszönte azoknak a szavazóknak a bizalmát, akik jelöltjükre adták a voksukat az időközi választáson.

Győr+ 2020.01.26.

A győriek a munkára szavaztak!

A szavazatok feldolgozása befejeződött, a győri, január 26-i időközi választásokat a Fidesz-KDNP jelöltje, dr. Dézsi Csaba András nyerte meg, aki este sajtótájékoztatót tartott.

Győr+ 2020.01.26.

Dr. Dézsi Csaba András Győr új polgármestere

Január 26-án, vasárnap reggel 6–19 óráig voksolhatnak a győri lakcímmel rendelkező választópolgárok a lakcímük, illetve átjelentkezésük esetén tartózkodási helyük szerinti szavazókörben. A szavazás tétje, hogy ki lesz Győrben az időközi polgármester-választás győztese.

Győr+ 2020.01.26.

Tudnivalók a szavazásról

Január 26-án, vasárnap reggel 6–19 óráig voksolhatnak a győri lakcímmel rendelkező választópolgárok a lakcímük, illetve átjelentkezésük esetén tartózkodási helyük szerinti szavazókörben.

Zombai-Kovács Ákos 2020.01.24.

A Fidesz jelöltje garancia a jövőre

A kampány során kiderült, csak a Fidesz-KDNP jelöltje a garancia arra, hogy Győr a jövőben tovább tudjon fejlődni. Ezt Kara Ákos, a Fidesz megyei elnöke mondta Híradónknak.

Zombai-Kovács Ákos 2020.01.24.

Úgy építjük Győrt, ahogy a győriek szeretnék

Úgy szeretném tovább építeni és fejleszteni a várost, ahogy azt a győri emberek szeretnék. Ezt mondta dr. Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, aki pénteken exkluzív interjút adott a Győr+ Televíziónak.

Győr+ 2020.01.24.

Győznie kell dr. Dézsi Csaba Andrásnak!

A Civil Összefogás Fórum (CÖF), és a CÖF Klub Győr dr. Dézsi Csaba Andrást, a nemzeti oldal jelöltjét támogatják a vasárnapi győri időközi választáson, s arra kérik a győrieket: menjenek el szavazni. Erről pénteken sajtótájékoztatón számoltak be.

Hirdetés