Címke: választás
Hirdetés
Mireider Máté 2023.10.02.

Szijjártó Péter: Politikával fűteni nem lehet!

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Konkrét című műsorunk vendége volt, ahol a tárcavezető beszélt többek között az inflációról, Magyarország energiaellátásáról, az ország és Győr gazdasági teljesítményéről, de más aktuális témákról is szólt. Szijjártó Péter a jövő júniusi európai parlamenti és önkormányzati választások tétjéről is beszélt a műsorban.

MTI 2023.10.01.

Nem lesz magyar párt a szlovák parlamentben

Robert Fico pártja az Irány (Smer-SD) a megszerzett voksok 23,6 százalékával nyerte az előrehozott szlovák parlamenti választást a leadott szavazatok 94,6 százalékos feldolgozottságánál. Az aktuális feldolgozottság mellett a Szövetség eredménye 4,4 százalékra csökkent, vagyis a felvidéki magyar párt nem jut be a pozsonyi törvényhozásba.

P. Csapucha Adrienn 2023.09.13.

Dr. Dézsi: a város ügyei foglalkoztatnak, ez a dolgom!

Nem győzi elégszer hangsúlyozni a kommunikáció fontosságát a város első embere – a többi között erről is beszélt a szeptemberi polgármesteri viziten. Dr. Dézsi Csaba András úgy véli, a fejlesztések mindig közös sikerek, mint mondta, Győrt 130 ezer ember építi, hiszen az igazi értéket az itt élők tudása, szorgalma és munkája adja.

Cserjés László Gábor 2023.09.10.

Egy baloldali aktivista leleplezi önmagát

Négy éve visszaköltözött Győrbe egy túlmozgásos, fontoskodó fiatalember, és megfellebbezhetetlennek gondolt kinyilatkoztatásaival akarta elhitetni önmagáról, hogy ő a tiszta kéz, a két lábon járó becsület, és az egyetlen, aki utat mutat ennek a városnak. Erre a szerepre szerinte természetesen kizárólag ő a hivatott.

Szerző: Győrplusz 2023.08.12.

Politikai karrierbe szeretne vágni az ugytudjuk! újságírója?

Pintér Bencének, az ugytudjuk.hu nevű hírportál győri munkatársának, a Győr összefog Facebook-csoport moderátorának egyszerű kérdést tettünk fel. Kíváncsiak voltunk rá, hogy a győri LMP-tüntetések egyik, az újságírói függetlenségét mindig hangsúlyozó, rendszeres szónoka – akiről a bíróság is kimondta, hogy közszereplő –, hajlandó-e őszintén beismerni politikai kötődéseit, ambícióit a közelgő önkormányzati választásokon.

MTI 2023.05.15.

Polgármester lett Kammerer

A vasárnapi időközi képviselő- és polgármester-választáson Kammerer Zoltán független jelöltet választották Göd új polgármesterévé - írta internetes oldalán a Nemzeti Választási Iroda.

MTI 2023.02.06.

Polgármestert választottak Szakonyban

Időközi önkormányzati választást tartottak vasárnap a Győr-Moson-Sopron vármegyei Szakonyban, ahol polgármestert és a képviselő-testület négy tagját is megválasztották. A település vezetője a függetlenként induló Reseterits-Boros Evelin lett.

Hirdetés