Hirdetés
Címke: választás
Hirdetés
MTI 2022.07.12.

Időközi önkormányzati választás lesz Darnózselin

Időközi önkormányzati választást tartanak vasárnap a Győr-Moson-Sopron megyei Darnózseliben, miután a testület 2021 augusztusában feloszlott - tájékoztatta a helyi választási iroda vezetője kedden az MTI-t.

MTI 2022.05.09.

Megvan Agyagosszergény új polgármestere

Az egyedüli jelöltként induló Radics Attila (Fidesz-KDNP) lett a Győr-Moson-Sopron megyei Agyagosszergény polgármestere a vasárnap tartott időközi választáson - tájékoztatta a helyi választási iroda vezetője az MTI-t.

Győr+ 2022.05.05.

Több mint 360 helyszínen lehet voksolni az agrárkamarai választásokon

Annak érdekében, hogy a kamarai tagok minél könnyebben élhessenek szavazati jogukkal a 2022. május 20-án esedékes agrárkamarai választásokon, az 5 évvel ezelőtti 248-ról közel másfélszeresésre, 361-re növeli a szavazási központok számát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A választási jogosultságról és a szavazás helyéről a tagok a NAK portálján tájékozódhatnak, illetve rövidesen postai úton választási értesítőt is kapnak. A tagoknak lehetőségük van arra, hogy a számukra – a lakóhelyük vagy telephelyük alapján – kijelölt szavazóközpontot az adott megyén belül módosítsák, és egy másik szavazóhelyen voksoljanak.

Győr+ 2022.04.01.

Orbán: sűrűsödnek a felhők az égbolton!

A Kossuth Rádióba látogatott péntek reggel Orbán Viktor. A miniszerelnök a háborúról, annak gazdasági következményeiről, de a közelgő választásokról is beszélt a műsorban.

Zombai-Kovács Ákos 2022.03.31.

Dr. Dézsi: vasárnap Győr fejlődése is a tét

Háború vagy béke, fejlődés vagy megtorpanás, ez a tétje a parlamenti választásnak Győrben is. Erről beszélt a polgármester Híradónknak, miután szokásos, két hetenként esedékes vizitjén járt a Győr Plusz Rádióban. Dr. Dézsi Csaba András kiemelte, az is fontos, hogy milyen gazdasági lépések születnek a jövőben, és hogy azok mennyire segítik a győri törekvéseket.

Győr+ 2022.03.16.

Szavazással kapcsolatos közlemény

Győr Megyei Jogú Város Országgyűlési Egyéni Választókerületi Irodája felhívja a Tisztelt Választópolgárok figyelmét, hogy az alábbi szavazóköröket áthelyezték.

Garamvölgyi Imre 2022.03.04.

A kormány a békéért dolgozik

Egy választási kampány közepén sokkolta Magyarországot a hír: háború tört ki a közvetlen szomszédunkban. Az Orosz-Ukrán konfliktus egy csapásra megváltoztatta a mindennapjainkat, az emberi szenvedés pedig elindíthatja a század migrációs válságát. Szakértők szerint ugyanis közel négymillió menekült indulhat útnak a háború sújtotta területekről. A kialakult helyzetről beszélgettünk Menczer Tamással, a Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkárával.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat