Címke: választás
Hirdetés
MTI 2024.02.19.

Von der Leyen újabb öt évre tervez

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke hétfőn Berlinben hivatalosan bejelentette, hogy szeretné elnyerni a megbízatást egy újabb ciklusra.

MTI 2024.02.19.

Napokon belül eldőlhet, ki lesz az új köztársasági elnök

A kormánypártok szerdán és csütörtökön, Balatonalmádiban tartják a parlament tavaszi ülésszakát megelőző frakcióülésüket, amelyen döntenek az új államfőjelölt személyéről is - közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Zombai-Kovács Ákos 2024.01.25.

A választások éve 2024

A választások éve Magyarországon 2024, júniusban európai parlamenti és önkormányzati választásokat is rendeznek idehaza. Erről a város országgyűlési képviselője beszélt a Győr+ Médiának. Simon Róbert Balázs kiemelte, Brüsszelben komoly változásra, míg Győrben az elért eredmények megőrzésére, folytatására, a folytonosság fenntartására és kiszámítható helyi politikára van szükség. A képviselő azt mondta, egy közelmúltban készült kutatás szerint Győr büszke lehet az eredményeire, hiszen a második legjobb mutatókkal rendelkező megyeszékhely vagyunk.

MTI 2023.12.25.

Rendőrök sérültek meg, tüntetőket állítottak elő Belgrádban

Legkevesebb 35 tiltakozót előállított a rendőrség a vasárnapi belgrádi tüntetés után, amelyet a baloldali ellenzék szervezett, mert úgy véli, a december 17-i választáson szavazatlopás és számos csalás történt. A tömegoszlatás közben két rendőr megsérült.

Mireider Máté 2023.10.02.

Szijjártó Péter: Politikával fűteni nem lehet!

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Konkrét című műsorunk vendége volt, ahol a tárcavezető beszélt többek között az inflációról, Magyarország energiaellátásáról, az ország és Győr gazdasági teljesítményéről, de más aktuális témákról is szólt. Szijjártó Péter a jövő júniusi európai parlamenti és önkormányzati választások tétjéről is beszélt a műsorban.

MTI 2023.10.01.

Nem lesz magyar párt a szlovák parlamentben

Robert Fico pártja az Irány (Smer-SD) a megszerzett voksok 23,6 százalékával nyerte az előrehozott szlovák parlamenti választást a leadott szavazatok 94,6 százalékos feldolgozottságánál. Az aktuális feldolgozottság mellett a Szövetség eredménye 4,4 százalékra csökkent, vagyis a felvidéki magyar párt nem jut be a pozsonyi törvényhozásba.

P. Csapucha Adrienn 2023.09.13.

Dr. Dézsi: a város ügyei foglalkoztatnak, ez a dolgom!

Nem győzi elégszer hangsúlyozni a kommunikáció fontosságát a város első embere – a többi között erről is beszélt a szeptemberi polgármesteri viziten. Dr. Dézsi Csaba András úgy véli, a fejlesztések mindig közös sikerek, mint mondta, Győrt 130 ezer ember építi, hiszen az igazi értéket az itt élők tudása, szorgalma és munkája adja.

Cserjés László Gábor 2023.09.10.

Egy baloldali aktivista leleplezi önmagát

Négy éve visszaköltözött Győrbe egy túlmozgásos, fontoskodó fiatalember, és megfellebbezhetetlennek gondolt kinyilatkoztatásaival akarta elhitetni önmagáról, hogy ő a tiszta kéz, a két lábon járó becsület, és az egyetlen, aki utat mutat ennek a városnak. Erre a szerepre szerinte természetesen kizárólag ő a hivatott.

Hirdetés