Címke: Vakáció
Hirdetés
Németh Boglárka 2023.07.24.

Több a diák, mint a munkalehetőség

Idén is nagyon sok diák szeretne dolgozni, főleg a nyári hónapokban. A 16-18 éves korosztály többsége már időben gondoskodott arról, hogy megkeresse a szünidei zsebpénzt. A 25 év alattiak adókedvezménye pedig segíti a tanulókat, így a megyében akár bruttó 2000 Ft-os órabérrel is számolhatnak a fiatalok.

Győr+ 2023.07.24.

Nyári fabrikáló: csörgődob és gyöngyfűzés

Július 27-én (csütörtök) 10:00 és 14:00 órakor a Győri Szabó József Művelődési Házban (9019 Győr-Gyirmót, Szent László út 35-37.) a gyermekek gyöngyöt fűzhetnek és csörgődobot készíthetnek.

Ficsór Dávid 2023.07.07.

Hild iskola: irány a Művészetek Völgye!

Bár a győri iskolákban már javában zajlik a nyári szünet, a legtöbb intézményben még sincs teljes pihenő. A Hild iskola hosszú idő óta képviselteti magát a Művészetek Völgye rendezvényen, ez pedig idén sem lesz másként!

Győr+ 2023.06.28.

Fiatal lánglovagok táboroznak Győrben

Június 26. és 30. között ötvenhét általános iskolás diák töltheti szabadidős és szakmai programokkal a szünidőt a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a megyei tűzoltó szövetség tűzoltó táborában.

Győr+ 2023.06.20.

Itt a vakációó! – Nyári rejtvényfüzet

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtára „Itt a vakációó!” címmel szórakoztató játékokat, rejtvényeket tartalmazó pályázati füzetet jelentetett meg gyermekek részére.

J. Kovács Andrea 2023.06.16.

…ÁCIÓ, KÁCIÓ, AKÁCIÓ, VAKÁCIÓ!

Újra itt a nyári szünet. Minden diák álma válik ma valóra, amikor az évzáró és a bizonyítványosztás után kilép az iskola kapuján. Tanulás és számonkérések helyett két és fél hónap szabadság. A végtelen lehetőségek tárháza. Vagy mégsem? J. Kovács Andrea jegyzete.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.06.14.

Látványos és mozgalmas gyereknap a Kölcsey alsósainak

Látványos és mozgalmas gyereknapi programokat szervezett alsósainak a Győri Kölcsey Ferenc Általános Iskola. Az intézményben szerdán, egész nap színes programok várták a kisdiákokat, miközben a felsősök projektnap keretében, a város nevezetességeivel ismerkedtek. A Kölcsey igazgatója a Győr+ Médiának azt mondta, a tanév végeztével, jó lesz kicsit kifújni a gőzt, ennek jegyében telt a szerdai nap is.

Győr+ 2022.07.01.

Hatodik alkalommal lesz Véradó Vakáció

A Magyar Vöröskereszt 1939 óta vesz részt a véradásszervezésben. A nyári hónapokban a biztonságos vérkészlet fenntartása minden évben kiemelt feladatot jelent a nagy meleg, a szabadságok és a nyaralások miatt, ezért a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete a Győr+ Média és a CUTLER FITNESS támogatásával, idén is kampányt szervez, hiszen nyáron is szükség van az életmentő vérre.

HAK 2022.06.25.

Városrendészek jártak a győri iskolában

Aggodalomra azonban semmi ok, meghívásra érkeztek városrendészek a Gyárvárosi Általános Iskolába, ahol a gyermekek örömmel ismerkedtek meg a munkájukkal és szolgálati járművükkel.

Hirdetés