Hirdetés
Címke: Vakáció
Hirdetés
Győr+ 2022.02.22.

Rekordévre számítanak a táboroztatók

Habár még csak február van, de az eddigi jelentkezésekből, a gyerekek mentális állapotából és a családok pénztárcájából is biztonsággal arra lehet következtetni, hogy rekordévre készülhet a nyári táboros szakma. A vakációs lehetőségek szervezői már készen állnak, több mint kétszáz táborturnus közül már most is lehet válogatni.

Győr+ 2022.01.31.

A táborok adják vissza a normális életet a gyerekeknek

Minden évben kulcsfontosságúak a nyári gyermektáborok, de az idei esztendőben még inkább kiemelt jelentőségűnek hat a vakációs lehetőségek igénybevétele. Nem elsősorban a nyári gyermekfelügyelet megoldása az ok, bár ez sem elhanyagolható, hanem a gyerekek visszavezetése a valóságba, az offline térbe.

Ficsór Dávid 2021.07.14.

Építő tábor: félidő!

Második hetéhez érkezett a marcalvárosi kiserdőben zajló építő tábor, amit idén a város 750-es jubileuma jegyében szerveztek.

Szigethy Teodóra 2021.07.04.

Otthon biztonságban van a gyermek?

A nyár tele van veszéllyel, kezdve azzal, hogy sok szülő ilyenkor egyedül hagyja otthon a gyermekét. Azt hisszük, saját lakásunk falai között biztonságban tudhatjuk őket, pedig gyakran ilyenkor is előfordulhat baj.

Győr+ 2021.06.18.

Rendőrség: a nyár veszélyeire figyelmeztetnek

A nyárnak is megvannak a maga veszélyforrásai, erre figyelmeztet a rendőrség. A bűnmegelőzési szakemberek pénteken, az Aranyparton felállított sátornál hívták fel a figyelmet arra, hogy otthon, a strandon és nyaralás alatt is oda kell figyelni a személyes biztonságra, illetve értéktárgyainkra.

Győr+ 2021.06.17.

A vakáció esély lehet a felzárkózásra is

A véget érő, a járványhelyzet által átszőtt tanév után sem engedi el a rászoruló gyermekek kezét az Ökumenikus Segélyszervezet. Míg az elmúlt hosszú időszakban a felzárkózást, többek között az online oktatás támogatásával – segítették országos intézményhálózatának munkatársai, a nyárra is gondol a karitatív szervezet az évente több ezer gyermeknek támogatást nyújtó Kapaszkodó programján keresztül.

Németh Boglárka 2021.06.15.

Flashmobbal zárták a tanévet a győri középiskolások

Flashmobbal zárták a nem szokványos tanévet és nyitották meg a 2021-es nyarat a győri középiskolások. A Városi Diákfórum ötlete alapján a Bro’n’Sis Tánciskola tanárainak segítségével online tanulták meg a koreográfiát, majd hétfő délután közösen táncolták el a Celebration-t a Városháza előtti téren.

MTI 2021.06.14.

Emmi: sikeresen zárult a 2021-es tanév

Kedden véget ér a tanítási év és kezdetét veszi az iskolákban a vakáció. A családok helyzetének segítéséért, valamint a tanulók felzárkóztatásáért a tanítást követő két hétben az iskolák 1-8. évfolyamain meg kell szervezni a gyermekfelügyeletet, ahol ezt a szülők igénylik - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) hétfőn az MTI-vel.

Némedi- Tóth Zsófia 2020.08.27.

Bornapok helyett Borvásár

Tóthné dr. Kardos Krisztina, Győri Művészeti és Fesztiválközpont igazgatója volt a Győr+ Rádió reggeli vendége.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat