Hirdetés
Címke: Vakáció
Hirdetés
HAK 2022.06.25.

Városrendészek jártak a győri iskolában

Aggodalomra azonban semmi ok, meghívásra érkeztek városrendészek a Gyárvárosi Általános Iskolába, ahol a gyermekek örömmel ismerkedtek meg a munkájukkal és szolgálati járművükkel.

Havassy Anna Katalin 2022.06.19.

A fiatalok biztonságáért ellenőrizték a Belvárost

A vakáció a szabadság érzését hozza el a fiatalok számára. A jó időben csábítanak a szórakozási lehetőségek, ám nem mindegy, hol és mit tesznek a tizennyolc éven alattiak. Leginkább önmaguk miatt jó, ha óvatosak. Ebben segítettek most hétvégén az egyenruhások, akik a belvárosban ellenőriztek.

Havassy Anna Katalin 2022.06.12.

Vakáció!

Már csak pár betű hiányzik a táblákon...

Győr+ 2022.05.31.

Ezen a nyáron is váltható Vakáció-bérlet

Június 1-jétől újra van lehetősége megvásárolni a nappali vagy esti tagozatos diákigazolvánnyal rendelkezőknek a korlátlan magyarországi vasúti utazást biztosító Vakáció-bérleteket.

Győr+ 2022.02.22.

Rekordévre számítanak a táboroztatók

Habár még csak február van, de az eddigi jelentkezésekből, a gyerekek mentális állapotából és a családok pénztárcájából is biztonsággal arra lehet következtetni, hogy rekordévre készülhet a nyári táboros szakma. A vakációs lehetőségek szervezői már készen állnak, több mint kétszáz táborturnus közül már most is lehet válogatni.

Győr+ 2022.01.31.

A táborok adják vissza a normális életet a gyerekeknek

Minden évben kulcsfontosságúak a nyári gyermektáborok, de az idei esztendőben még inkább kiemelt jelentőségűnek hat a vakációs lehetőségek igénybevétele. Nem elsősorban a nyári gyermekfelügyelet megoldása az ok, bár ez sem elhanyagolható, hanem a gyerekek visszavezetése a valóságba, az offline térbe.

Ficsór Dávid 2021.07.14.

Építő tábor: félidő!

Második hetéhez érkezett a marcalvárosi kiserdőben zajló építő tábor, amit idén a város 750-es jubileuma jegyében szerveztek.

Szigethy Teodóra 2021.07.04.

Otthon biztonságban van a gyermek?

A nyár tele van veszéllyel, kezdve azzal, hogy sok szülő ilyenkor egyedül hagyja otthon a gyermekét. Azt hisszük, saját lakásunk falai között biztonságban tudhatjuk őket, pedig gyakran ilyenkor is előfordulhat baj.

Győr+ 2021.06.18.

Rendőrség: a nyár veszélyeire figyelmeztetnek

A nyárnak is megvannak a maga veszélyforrásai, erre figyelmeztet a rendőrség. A bűnmegelőzési szakemberek pénteken, az Aranyparton felállított sátornál hívták fel a figyelmet arra, hogy otthon, a strandon és nyaralás alatt is oda kell figyelni a személyes biztonságra, illetve értéktárgyainkra.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat