Nyári nyitás a győri fürdőben, irány csobbanni!

Győr+ Fotó: MekliZ Fotóstúdió
2024.06.15. 12:33

A RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő június 15-én indította a nyári szezonját, az egyik jó hír ezzel kapcsolatban az, hogy remek időt ígérnek remélhetően egész nyárra! A másik pedig, hogy a győrieknek kedvezményes jegyet kínálnak! Minden további részlet pedig kiderül a cikkből!

Bár még nem tört ki a vakáció, ám a nyár végérvényesen beköszöntött, így érthető, hogy egyre többen vágynak a hűsítő habokba. Nos, Győrben ehhez mindent adott, hiszen az RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő június 15-étől már a nyári szezon szerint várja a fürödni, kikapcsolódni és feltöltődni vágyókat, minden nap 9 és 20 óra között.

Ráadásul úgy döntöttek, hogy megköszönve a győriek bizalmát, kedvezményes jegyet kínálnak: tehát a felnőtt egész napos belépő 4500 forint lesz, a gyermek, diák- és nyugdíjasjegy pedig 3500 forint, lakcímkártya felmutatása mellett. Ez vonatkozik az állandó és ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is! Sőt, itt még nincs vége a győrieknek szóló kedvezményekről, amelyről a fürdő döntött: hiszen június 15. és augusztus 25. között a győrieknek ehhez a kedvezményhez az RQ kártyát sem kell kiváltaniuk.

Azok se csüggedjenek, akik az év elején már kiváltottak az RQ-kártyájukat, hiszen ők cserében egy egész napos belépőt kapnak, tehát az az összeg, amit befizettek, nekik is visszajön!

S hogy programokból se legyen hiány, június 22-én egy egész napos nyereményjátékkal várnak mindenkit, hiszen akkorra már tényleg kitör a vakáció, így az önfeledt szórakozásra biztosan kaphatók lesznek a gyermekek, a szülők, a nagyszülők és mindenki, aki az RQ Vízi Élményparkot és Gyógyfürdőt választja. Ezen a napon egyébként a hangulatot és a pörgést a Győr+ Rádió csapata biztosítja, akik tavaly is felejthetetlen jelenléttel tették színesebbé a strandolást. Ráadásul ekkor nyit majd a Hany Istók cukrászda is majd, ahol süti, jégrém, kávé, üdítők, sörök és megannyi finomság várja a látogatókat.

Július elején pedig jön a Győrkőcfesztivál, amikor majd 1 felnőttel 2 gyermek – szombat és vasárnap – ingyen élvezheti a győri fürdő által kínált lehetőségeket, élményeket és egyéb meglepetéseket.

A labdarúgó Európa-bajnokság már most nézhető a termál pihenőben, s az Olimpia idején is együtt szurkolhatunk majd a magyar sikereknek! A szurkoláshoz és a strandoláshoz is remek ételekkel és italokkal készülnek az éttermek és büfék. A teljesség igénye nélkül vannak különféle levesek, rántott húsok, csülök, spagetti, hamgburger, lángos, palacsinta, főtt kukorica, dinnye és felsorolni is nehéz lenne, de tényleg… A hideg üdítők, sörök, borok mellett a Vizibárban és a koktélteraszon további jéghideg italok is fagyi várja a felfrissülni, lazítani vágyókat. S ha már felfrissülés, akkor essen pár szó a szaunáról is, hiszen rengetegen szeretik: nekik is lesz lehetőségük „főni”, hiszen a szauna minden nap 15 és 20 óra között lesz elérhető, igény esetén pedig felöntéseket is tartanak.

S hogy miért ajánlható minden korosztály számára az RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő? Nos, többek között azért, mert a legkisebbek nagyon élvezik Hany Istók lápi (spray park) világát, a picit nagyobbak imádják a Madagaszkár medencét, melyben órákat tudnak eltölteni, a nagyobbak pedig a szifon csúszdatoronyban találhatják meg a kellemes izgalmakat. A felnőttek se csüggedjenek, hiszen a panoráma medencét kifejezetten a lazulásra, feltöltődésre tervezték, az idősebbeknek pedig jót tesz a termálvízben eltöltött idő.

Nem is maradt más hátra, mint hogy ismertessük a június 15-én a nyári szezonját megnyitó RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő belépő árait, amelyet ebben a táblázatban találhatnak meg:

Galéria: MekliZ Fotóstúdió

Kapcsolódó cikkünk: