Címke: vadászat
Hirdetés
Szöveg és fotó: Pécskai István 2023.05.12.

A gyermekgyógyászatot támogatják a vadászok

Az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. különösen fontosnak tartja, hogy támogassa a gyermekek gyógyítását. A szervezet legutóbb 863 028 forintot adományozott a győri Petz Aladár Egyetemi Oktatókórháznak. Ezzel egy 1,1 millió forintba kerülő, hidrogénkilégzési teszt elvégzéséhez szükséges készülék megvásárlását támogatta.

Németh Boglárka 2022.04.22.

A Petz kórházat is támogatják a vadászok

Egymillió Forint értékű, speciális betegőrző monitort adományozott az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház Gyermekosztályának. A társaság 2021-ben, Nagycenken tartott jótékonysági vadászatának bevételéből azaz, a több, mint 42 millió Forintból 19 kórház gyermekosztályának vásárolt adományokat. A PAEOK-kal egyeztetve döntöttek a speciális vérnyomás mérésre is alkalmas eszköz vásárlása mellett, melyet ünnepélyes keretek között csütörtök délelőtt adtak át az intézménynek.

Ficsór Dávid 2022.02.25.

Túlszaporodott állomány, komoly vadkárok

Az utóbbi két évtizedben több mint duplájára emelkedett a gímszarvasok és a vaddisznók kilövéseinek száma országos szinten, ennek ellenére a környező megyékben és Győr-Moson-Sopronban is komoly problémát okoznak a vadkárok.

mti 2021.10.14.

Véget ért a vadászati világkiállítás

A Hungarikum Gálával csütörtök este véget ért az "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás központi rendezvénye a Hungexpón.

Győr+ 2021.10.01.

Vadászati és Természeti Világkiállítás

Szeptember 25. és október 14. között látogatható az idei év legnagyobb természeti kiállítása, az "Egy a Természettel". Az esemény, amely a fővárosban, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban várja az érdeklődőket, az 1971-es budapesti világkiállítás 50. évfordulójának állít emléket.

MTI 2021.09.26.

„A vadászat még nem állt olyan kihívás előtt, mint most”

A vadászat a történelem során még nem volt olyan kihívás előtt, mint a "mi korunkban", amikor megkérdőjelezik a vadászat legitimitását, jogosságát, helyességét; a vadászat azonban az ember és a természet felől nézve is legitim - jelentette ki Semjén Zsolt az "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállításon vasárnap Budapesten.

mti 2021.09.25.

Megnyílt a Vadászati Világkiállítás

Színes programokkal, egyebek mellett kutyás- és lovas bemutatókkal, vadászkürtbajnoksággal és koncertekkel várják a látogatókat az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás nyitóhétvégéjén a megújult Hungexpo Kongresszusi és Kiállítási Központban és a Kincsem Parkban.

Hirdetés