Címke: üzlet
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2023.12.06.

Magyar Vállalkozók Napja

A napokban már huszonnegyedik alkalommal rendezték meg a Magyar Vállalkozók Napja ünnepséget Budapesten.

Herkely Ákos 2023.11.27.

Kérdések és válaszok a gazdaságról

Ponácz György Márk gazdasági szakember kalauzolta el szombat reggel a 100,1 hallgatóit a pénzügyi világ rejtelmeibe. Beruházás lebonyolítás, klaszter fejlesztés, egészségügyi programok, állami támogatások mellett sok olyan témát említett a szakember amit külföldön tapasztalt, más országokban működő struktúrák elevenedtek meg az egy órás beszélgetésben.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.18.

Matusz Balázs: a sikerhez hit és kitartás kell!

A napokban ismét megjelent a 100 leggazdagabb magyarról szóló kiadvány, melybe öt, térségünkben működő vállalkozás tulajdonosa, vezetője is bekerült. A fagyasztott és előhűtött élelmiszerek nagykereskedelmével foglalkozó cég alapítója, Matusz Balázs a 92. helyen szerepel a listában. A kezdetekről, karrierről és családról is kérdeztük az 52 éves győri üzletembert.

Kárpát Zsolt 2023.01.31.

Üzletláncok pezsdíthetnék fel Győr belvárosát

A győri belvárosi üzletek tavaly a nehézségek ellenére a rendezvényeknek és az akcióknak köszönhetően kihozták magukból a maximumot, így fogalmazott Obertolné Horváth Tímea Konkrét című műsorunkban.

Győr+ 2022.11.15.

Újabb támogatást kapnak a kistelepülések boltjai

8 milliárd forint keretösszeggel, a Magyar Falu Program részeként néhány héten belül pályázat indul a kistelepülések boltjainak támogatására - ezt Gyopáros Alpár jelentette be.

Győr+ 2022.09.08.

Ötödik üzletét nyitotta meg Győrben az ALDI

Az ALDI Magyarország csütörtökön megnyitotta ötödik áruházát Győrben, az ETO Parkban. Ezzel a vármegye székhelye kiemelkedő lefedettségűvé válik, hiszen egyetlen más vidéki városban sincs 5 ALDI-üzletnél több. Az új áruház közel 1400 négyzetméteres árusítóterével ráadásul az ország egyik legnagyobb ALDI-ja. A vállalat számos győri és környékbeli beszállítóval rendelkezik, akiknek termékei országszerte mindegyik ALDI-áruházban elérhetők.

MTI 2022.04.05.

Lesz ünnepi roham a boltokban?

Tíz százalék feletti forgalomnövekedést vár húsvétkor az áruházláncok többsége a Világgazdaság kedden megjelent összeállítása szerint.

MTI 2022.03.16.

Továbbra is munkaerőhiányra számítanak a vállalkozások

Továbbra is munkaerőhiányra számít a vállalkozások többsége, nagy részük szerint még súlyosabb is lesz a helyzet - közölte a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézete (GVI) az MTI-vel szerdán.

Hirdetés