Címke: Útkezelő Szervezet
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.05.02.

Figyelj ránk, vezess óvatosan!

Hosszú idő óta húzódó kellemetlenség volt a Puskás Tivadar úton, az Örömhír Óvoda és Általános Iskola utcájában, hogy sokszor gyorsan hajtottak az arra közlekedők. Az intézmény dolgozói valamint a területen élők is jelezték a problémájukat a többi között a polgármesternek, és szerencsére meg is született a megoldás. Táblákat helyeztek ki az érintett szakaszra, ráadásul nem is akármilyeneket: figyelemfelkeltő, gyerekrajzokkal díszített, 30-as sebességkorlátozást jelző táblákat.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2024.04.22.

Magyar utca: 80 milliós felújítás

Komoly munka indult az elmúlt hét második felében a Magyar utcában, ahol nagyszabású járda- és kerékpárút felújítás kezdődött. Miután az útkezelő kivitelezői végeztek a Baross-híd felhajtójánál, máris belekezdtek az újabb fontos beruházásba.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2024.03.12.

Felújítás kezdődött a Baross hídnál

Nagyszabású felújítási munkálatok kezdődtek a város egyik legforgalmasabb pontján, a Baross-híd Bartók Béla úti felhajtóján.

Győr+ 2024.03.01.

Megújulhat a Sokorópátkai út

Műszaki egyeztetést tartott dr. Dézsi Csaba András polgármester, Szabó Jenő önkormányzati képviselő, a Magyar Közút és a győri útkezelő vezetősége.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.28.

Májusra újul meg a Vécsey utca

Májusra teljesen megújul a nádorvárosi Vécsey utca, erről az útkezelő intézményvezetője számolt be a Győr+ Médiának. Máthé-Tóth Péter kiemelte, az utcában az elmúlt év második felében felújították a közműveket, az útfelújítás viszont mostanra maradt. A kivitelező a napokban neki is állt a járda és a padka rendbetételének, a hétfői hóesésben is dolgoztak az érintett szakaszon.

Hirdetés