Címke: Útkezelő Szervezet
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2022.02.28.

Májusra újul meg a Vécsey utca

Májusra teljesen megújul a nádorvárosi Vécsey utca, erről az útkezelő intézményvezetője számolt be a Győr+ Médiának. Máthé-Tóth Péter kiemelte, az utcában az elmúlt év második felében felújították a közműveket, az útfelújítás viszont mostanra maradt. A kivitelező a napokban neki is állt a járda és a padka rendbetételének, a hétfői hóesésben is dolgoztak az érintett szakaszon.

Győr+ 2021.04.30.

Felújítják a Nádor-aluljáró burkolatát

A Nádor-aluljáró burkolata immár 15 éves, így vannak rajta olyan – elhasználódásból – eredő hibái, melyeket javítani, felújítani szükséges. – közölte Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete.

Papp Zsolt 2021.04.20.

Milyen legyen a győri utca?

A Városházán bemutatták azokat a típus keresztmetszeteket, amik a győri fejlesztések során megvalósuló utcák minimum követelményeit fogalmazzák meg. A típustervek minden olyan információt tartalmaznak, amiket egy ingatlanfejlesztőnek figyelembe kell vennie egy új közterület kialakítása során.

Papp Zsolt 2021.03.02.

A nagyberuházások mellett az előkészítés kerül fókuszba

Az idén több jelentős útfejlesztés is elindul, mintegy 3,6 milliárd forint értékben. Emellett a Győri Útkezelő Szervezet az úthálózat biztonságos üzemeltetésére és újabb nagyfejlesztések előkészítésére helyezi a hangsúlyt.

Hirdetés