Hirdetés
Címke: útépítés
Hirdetés
mti 2022.02.09.

Letették a mosonmagyaróvári déli elkerülő út alapkövét

Letették a Mosonmagyaróvárt délről elkerülő út alapkövét szerdán; az eseményen az agrárminiszter, a térség fideszes országgyűlési képviselője elmondta, hogy a városi forgalom tehermentesítése érdekében épülő út 6 milliárd 209 millió forint kormányzati támogatásból valósul meg.

Győr+ 2021.11.20.

Átadták a Győr-Pannonhalma kerékpárutat

Új úton tekerhetnek a biciklisek Győr és Pannonhalma között. A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásából 1,77 milliárd forintért építette meg az összesen 18,4 kilométeres bicikliutat a Colas Út Zrt.

Győr+ 2021.10.23.

Kara Ákos: Az ország egyik legnagyobb útfejlesztése zajlik Győr és Pápa között

Jó ütemben épül Győr és Pápa között az új 2x2 sávos út. Az ország egyik legnagyobb összegű beruházása zajlik a két város között, hiszen a fejlesztése összértéke meghaladja a nettó 90 milliárd forintot. Az óriási mennyiségű építési anyag mozgatása, beszállítása folyamatosan zajlik a munkaterületre.

Garamvölgyi Imre 2021.09.10.

Csomópont épül Ménfőcsanakon

Éppen egy éve írták alá azt a szerződést, amelynek köszönhetően gyorsforgalmi út épülhet Győr és Pápa között. Az útépítés mostanra elérte megyeszékhelyünk határait, hamarosan két forgalmas csomópont épül át. Megszűnik a lámpás kereszteződés a Malom utca Gyirmót felőli végén, és turbókörforgalom épül az Aranyhal étteremnél. A beruházás miatt módosul a helyi járatú buszok útvonala.

Zombai-Kovács Ákos 2021.07.12.

Turbókörforgalom épül a Tatai úton

Újabb turbókörforgalom épül Győrben, a munkálatokat hétfőn meg is kezdte a kivitelező. A Tatai úti csomópontban 15 éve adták át a körforgalmat, de az egyre erősödő forgalom hamar kinőtte azt, ezért most bővítik. A város legújabb turbókörforgalma nagyobb lesz, mint nádorvárosi köztemető mellett lévő, külső átmérője meghaladja majd a 60 métert. Nem csak a körforgalmat fejlesztik, de összesen 1300 méter hosszan a 81-es főutat és a Tatai utat is kétszer, kétsávosra bővítik.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat