Hirdetés
Címke: útépítés
Hirdetés
Győr+ 2021.11.20.

Átadták a Győr-Pannonhalma kerékpárutat

Új úton tekerhetnek a biciklisek Győr és Pannonhalma között. A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásából 1,77 milliárd forintért építette meg az összesen 18,4 kilométeres bicikliutat a Colas Út Zrt.

Győr+ 2021.10.23.

Kara Ákos: Az ország egyik legnagyobb útfejlesztése zajlik Győr és Pápa között

Jó ütemben épül Győr és Pápa között az új 2x2 sávos út. Az ország egyik legnagyobb összegű beruházása zajlik a két város között, hiszen a fejlesztése összértéke meghaladja a nettó 90 milliárd forintot. Az óriási mennyiségű építési anyag mozgatása, beszállítása folyamatosan zajlik a munkaterületre.

Garamvölgyi Imre 2021.09.10.

Csomópont épül Ménfőcsanakon

Éppen egy éve írták alá azt a szerződést, amelynek köszönhetően gyorsforgalmi út épülhet Győr és Pápa között. Az útépítés mostanra elérte megyeszékhelyünk határait, hamarosan két forgalmas csomópont épül át. Megszűnik a lámpás kereszteződés a Malom utca Gyirmót felőli végén, és turbókörforgalom épül az Aranyhal étteremnél. A beruházás miatt módosul a helyi járatú buszok útvonala.

Zombai-Kovács Ákos 2021.07.12.

Turbókörforgalom épül a Tatai úton

Újabb turbókörforgalom épül Győrben, a munkálatokat hétfőn meg is kezdte a kivitelező. A Tatai úti csomópontban 15 éve adták át a körforgalmat, de az egyre erősödő forgalom hamar kinőtte azt, ezért most bővítik. A város legújabb turbókörforgalma nagyobb lesz, mint nádorvárosi köztemető mellett lévő, külső átmérője meghaladja majd a 60 métert. Nem csak a körforgalmat fejlesztik, de összesen 1300 méter hosszan a 81-es főutat és a Tatai utat is kétszer, kétsávosra bővítik.

Földvári Gabriella 2021.05.12.

Folyamatban van a csomópont átépítése

Jól halad Győrben a Lajta utca – 821. sz. főút jelzőlámpás csomópont átépítése. A munkálatok április 14-én kezdődtek és várhatóan augusztus közepére fejeződnek be.

Németh Boglárka 2021.04.15.

Folytatódik a 83-as út bővítése

Már dolgoznak a munkások, nagy erővel folytatódik a 83-as út bővítése. A kétszer-kétsávos szakasz Pápát köti majd össze Győrrel. Jelenleg a földmunkák zajlanak, a 90 milliárdos beruházás része lesz 23 híd építése, továbbá a mostani két győri mellé, négy új lehajtó is készül.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat