Címke: útépítés
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2023.09.06.

Már a műszaki átadás-átvétel zajlik az új 83-ason

Már a műszaki átadás-átvételi eljárás zajlik a Győrt és Pápát összekötő, új 83-as főúton. Erről a fejlesztés egyik kezdeményezője, Kara Ákos számolt be a Győr Plusznak. Az országgyűlési képviselő kiemelte, köszöni a közlekedők és a környéken élők türelmét, de hamarosan végeznek az utolsó munkálatokkal is, és át tudják majd adni a 36 kilométer hosszú, kétszer-kétsávos utat. A közel 100 milliárd forint értékű beruházás jóval gyorsabbá és biztonságosabbá is teszi a közlekedést.

Győr+ 2022.12.15.

Fantasztikus fejlesztés: videón a 83-as út építése!

A Győr+ Média is többször beszámolt már az Északnyugat-Dunántúl egyik legfontosabb projektjéről, a 2x2 sávos 83-as út építkezéséről Győr és Pápa között. Most a kivitelező cég egyik alvállalkozója készített látványos videót a beruházásról. Mutatjuk!

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2022.12.08.

A győriek is láthatják: jól halad a 83-as bővítése

A győriek is jól láthatják, hogy remek ütemben halad a 83-as számú főút kétszer két sávosra bővítése. Erről beszélt Kara Ákos Ménfőcsanakon, a készülő Malom utcai turbó körforgalomnál. Az országgyűlési képviselő kiemelte, körülbelül 70 százalékos készültségben van a 36 kilométeres fejlesztés, Győr határában pedig mindkét turbó körforgalom egy sávon már közlekedhető.

Győr+ 2022.11.30.

Jó hírek a 83-as főút bővítéséről

Több jó hírt is közölt hivatalos közösségi oldalán Szabó Jenő önkormányzati képviselő szerdán, amelyek a 83-as főút bővítéséről szólnak.

Győr+ 2022.11.09.

Baleset és útépítés nehezíti a haladást az autópályán

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, Ács térségében baleset történt, a 97-es km-nél egy sáv járható. Továbbá a főváros irányába a szakemberek nagyfelületű burkolat javításba kezdtek, ami ugyancsak lassítja a haladást.

Zombai-Kovács Ákos 2022.10.21.

Reptéri út: a munkaerő-mobilitást segíti a fejlesztés

A munkaerő mobilitását segíti Győrben a közelmúltban megvalósult Reptéri úti fejlesztés. Ezt mondta a Győr+ Médiának Szeles Szabolcs alpolgármester, aki a beruházást finanszírozó TOP-projekt záróeseményén értékelte a közel 600 millió forint, európai uniós forrásból megvalósuló fejlesztést.

Győr+ 2022.09.06.

Útlezárás Szabadhegyen

A 81-es számú főút–Tatai út–József Attila út körforgalmú csomópontot szeptember 18-án vasárnap reggel 7 és délután 17 óra között lezárják.

Kárpát Zsolt 2022.08.30.

November végére kész a Tatai úti beruházás

Megfelelő ütemben épül a Tatai úti körforgalom és a hozzá tartozó útfejlesztés. A csomópont teljes szakaszán elkészült az aszfalt kötőréteg, kialakították a közműveket és az új közvilágítást, valamint a jelzőlámpát. Felállítottak az úgynevezett portál táblákat is, amelyek a tájékozódásban nyújtanak a segítséget. A több mint 1.1 milliárd forintos beruházás műszaki átadása november 17-én lesz - mondta el a helyszínen Simon Róbert Balázs, a térség országgyűlési képviselője.

Hirdetés