Címke: ünnep
Hirdetés
Győr+ 2024.01.16.

Mézeskalács festés a PÁGISZ-ban

Diáktudósító sorozatunkban ezúttal egy különleges videót mutatunk be Olvasóinknak, melyet a PÁGISZ-os diákok küldtek szerkesztőségünknek. Visszarepülünk a karácsonyi forgatagba, és megnézzük, hogyan zajlott a különleges mézeskalácsfestő program az intézményben, még decemberben.

Győr+ 2023.12.29.

Szilveszterkor is figyeljünk a város tisztaságára!

Marsovszky Adrien, Győr belvárosának fejlődéséért felelős tanácsadója részletesen beszámolt az idei győri advent gyönyörűségéről, a barokk belváros varázsáról és a színes programokról, melyek meghitté tették az év legszebb ünnepét. A belváros minden tere: a Dunakapu tér, a Széchenyi tér, a Virágpiac, a Megyeháza tér és a Baross út is szervesen képezte a hangulat alapjait. 

MTI 2023.12.25.

Erdő Péter: az utolsó szó mindig a szereteté

Karácsony ünnepe "ujjongó megvallása" annak, hogy a "világ meghitt otthonunk", és az "utolsó szó mindig a szereteté" - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek karácsony éjjelén a budapesti Szent István-bazilikában.

Csollán Tamara 2023.12.24.

Higgyünk önmagunkban és egymásban!

Hit, remény, öröm és szeretet. Ezeket jelképezik a gyertyák azon az adventi koszorún, melynek három gyertyáját vasárnaponként már meggyújtottuk, de egy a karácsonyi várakozás során még hátravan.

Győr+ 2023.12.23.

A szeretet lángja is felgyúlt Győr koszorúján

A hit, a remény és az öröm gyertyája után, ma a szeretetet jelképező láng is felgyúlt a Széchenyi téren álló óriási adventi koszorún. Ez alkalommal is sokan látogattak a belvárosba, hogy részt vegyenek a meghitt adventi ünnepségen.

Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.12.22.

300 ezer forint az otthonnak

Immár hagyományosan karácsonyi meglepetést vitt az EESZI Fogyatékosok Napközi Otthona lakóinak Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő és az Európai Borlovagrend Hungária Konzulátus Győri Legációja. A képviselő és a borlovagok ezúttal 300 ezer fontot adtak át az intézmény gondozottjainak. Az eseményen Simon Róbert Balázs úgy fogalmazott, mindig nagy öröm és feltöltődés megszépíteni a fogyatékossággal élők karácsonyát.

szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.12.22.

Győr+ All Star – Férfiak és a karácsony

Ha picit több időnk lenne így év végén, akár forgathatnánk is egy ilyen című filmet, hiszen a mi férfi kollégáink abszolút rácáfolnak a sztereotípiákra. Van, aki az ajándékok beszerzésében, van aki a bevásárlásban, és akad, aki a konyhában segédkezik.

Győr+ 2023.12.22.

Karácsonyi hangulat a Pedró Pékségben

Igazi különlegességgel készül az idei ünnepre a Pedro Pékség csapata. A hagyományos, sok vajjal és még több töltelékkel készülő diós, mákos és zserbós bejgli mellett idén egy igazi különlegesség is polcokra kerül.

J. Kovács Andrea 2023.12.21.

Szenior Szalon: premier csütörtök este 20:25-kor!

December 21-én az év utolsó adásával várja nézőit a Szenior Szalon. A Győr+ TV magazinjában csütörtök este 20:25-kor az ünnepi készülődésé és a karácsonyé lesz a főszerep.

Hirdetés