Címke: Uni-Győri ÚSZÓ SE
Hirdetés
Győr+ 2024.06.03.

Győr maradt a magyar sport fellegvára

A néhány évvel ezelőtti Covid-járvány a sportban is komoly problémákat okozott. Bajnokságok, világversenyek maradtak el, becsületesen felkészült sportolók munkája veszett kárba, klubok szűntek meg vagy kerültek nagyon nehéz helyzetbe. A győri sport mindezt nemcsak hogy átvészelte, hanem a járvány okozta károk után virágkorát éli.

Ficsór Dávid 2024.01.04.

Irány az olimpia!

Újabb győri indulhat az idei párizsi olimpián. Az UNI-Győri Úszó SE úszója, Sebestyén Dalma még decemberben úszta meg az olimpiai kvalifikációhoz szükséges „A” szintet 200 vegyesen.

Győr+ 2023.11.29.

Országosan is kiemelkedőek: sikeres az UNI-Győri Úszó SE kooperáció

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Széchenyi István Egyetem és a Győri Úszó SE együttműködése: az idei évtől új néven, UNI-Győri Úszó SE néven szerepelnek az ország legjobb vidéki úszócsapatának versenyzői. A kooperáció eddigi leglátványosabb eredménye Sebestyén Dalma Universiade -Egyetemi Világjátékokon szerzett ezüstérmei voltak, s most erre is sikerült rátenni még egy lapáttal.

Petrov Iván 2023.08.04.

Fantasztikusan kezdett Sebestyén Dalma az Universiadén

Az olimpiai játékok előtti szezon egyik legfontosabb versenye az Universiade, hivatalos nevén a FISU Nyári Egyetemi Világjátékok. A seregszemlének a kínai Csengtu (Chengdu) ad otthont július 28. és augusztus 8. között.

Hirdetés