Címke: újév
Hirdetés
Győr+ 2023.01.01.

Napi cuki: ők 2023 első magyar babái

Zalaegerszegen éjfél után 35 másodperccel született kisfiú lett az első újszülött 2023-ban az országban, az állami intézményekben.

Győr+ 2023.01.01.

Jelentős változásokat hozott január 1-je

Győrben rendben lesz a buszközlekedés januártól is, 15 százalékkal nő a nyugdíj, eltörlik a törlesztési moratóriumot, jelentősen drágulnak az autópálya-matricák, megszűnnek a SZÉP-kártya "zsebei" és bruttó 232 ezer forint lesz a minimálbér. Csak néhány intézkedés amit az újév hozott. Mutatjuk a változásokat.

Győr+ 2022.12.30.

Év végi, újévi közlekedési rend a MÁV-Volán-csoportnál

Szilveszterkor és újévkor az átlagos hétvéginél jóval nagyobb utasforgalom várható, ezért a MÁV és a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat, indulás előtt tájékozódjanak a menetrendváltozásról. Érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben, online és mobilon is kényelmesen megváltható. A MÁV-Volán-csoporthoz tartozó közlekedési társaságok – a MÁV-START, a Volánbusz, és a MÁV-HÉV – az ünnepekhez igazították a járatok közlekedési rendjét.

Hirdetés