Címke: ügyintézés
Hirdetés
Csollán Tamara 2024.05.29.

NAV: Online is kérhető az új igazolás

2024. május 9-től a NAV új digitális szolgáltatásaként, a NAV Ügyfélportálról (ÜPO) elektronikusan is lekérhető az igazolás az adóazonosító jelről.

Győr+ 2024.04.03.

NAV: hasznos tanácsok a tervezethez

Az szja-bevallási tervezetet mindenképpen érdemes átnézni, szükség esetén módosítani. A jóvá nem hagyott tervezet – az egyéni vállalkozók, a mezőgazdasági őstermelők és az áfafizetésre kötelezett magánszemélyek tervezetének kivételével – május 21-én automatikusan bevallássá válik.

Győr+ 2024.03.01.

Adózási kérdése van? Segít a NAV Infóvonal!

Mától az adóhivatal általános tájékoztatási tevékenységét a NAV, országos illetékességgel működő Tájékoztatási Igazgatósága látja el. Az ügyfelek továbbra is a megszokott csatornákon kérhetnek segítséget adózási kérdésekben.

MTI 2024.01.14.

Folytatódik a kormányablakok hálózatának fejlesztése

Tavaly 12,7 millió ügyfél 13,3 millió ügyét intézték a kormányablakok Magyarországon, és tovább nőtt az ügyfél-elégedettség - közölte Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium (KTM) vasárnap az MTI-vel.

Győr+ 2023.06.13.

Jobb ha tudja: hasznos tanácsok a gépjárműadó-ügyintézéshez

A tapasztalatok szerint sokan tévesen a NAV-nál szeretnék jelezni a gépjárművel kapcsolatos tulajdoni változásokat, illetve nem a megfelelő csatornákon próbálják adóügyeiket intézni. A NAV többféle kényelmes megoldást kínál a gépjárműadó-ügyek intézésére is, érdemes élni az elektronikus felületek által nyújtott előnyökkel.

Hirdetés