Címke: ügyintézés
Hirdetés
Győr+ 2023.06.13.

Jobb ha tudja: hasznos tanácsok a gépjárműadó-ügyintézéshez

A tapasztalatok szerint sokan tévesen a NAV-nál szeretnék jelezni a gépjárművel kapcsolatos tulajdoni változásokat, illetve nem a megfelelő csatornákon próbálják adóügyeiket intézni. A NAV többféle kényelmes megoldást kínál a gépjárműadó-ügyek intézésére is, érdemes élni az elektronikus felületek által nyújtott előnyökkel.

Győr+ 2023.02.14.

Adózás mindenkinek

Lépésről lépésre vezeti ügyfeleit az adóügyek megoldásához a NAV. A nav.gov.hu portálon már hozzáférhető az a tudástár, ami a különböző élethelyzetekben leggyakrabban előforduló adóügyekhez kínál érthető, tömör információkat, és egyes ügyekhez kapcsolódó, elektronikus ügyintézési felületeket is.

Győr+ 2023.01.26.

UJEGYKE-adatlap január 28-án

2023 januárjában egyszerűsödik a képviseleti jogok kezelése, január 28-án új adatlapot vezet be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az állandó meghatalmazások bejelentésére, UJEGYKE néven. Az új bejelentéssel átfogó ügycsoportokra lehet meghatalmazást adni. Egyszerűbb és gyorsabb lesz az ügyintézés, sőt az UJEGYKE már online is beadható lesz.

Győr+ 2022.05.03.

Sorban állás helyett: online ügyintézés

Személyes megjelenés nélkül egyszerűbb, gyorsabb és biztonságosabb az szja-tervezetek átnézése, elfogadása. Míg a gazdálkodó szervezeteknek és az egyéni vállalkozóknak kötelező az elektronikus út, addig a magánszemélyek szabadon dönthetnek, hogy élnek-e a digitalizáció adta lehetőségekkel.

Győr+ 2022.01.05.

Népszerű a parkolóbérletek online megújítása

Január 3-tól megvásárolhatóak a 2022-re érvényes győri parkolási bérletek. A Győr-Szol Zrt. ügyfélszolgálati irodáit naponta közel kétszáz ügyfél kereste fel az újév első munkanapjain illetve több százan éltek meglévő bérletük online történő megújításának lehetőségével. A kiadott éves lakossági bérletek január 20-ig érvényesek, az utolsó napokban várható sorban állás elkerülése érdekében érdemes a személyes megjelenést igénylő ügyintézést időben megkezdeni, vagy az erre jogosultaknak elektronikusan megújítani bérletüket.

Győr+ 2021.11.15.

Már a NAV-nál is kötelező a maszkviselés

Kötelező a maszkviselés november 15-től a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ügyfélszolgálatain. Az ügyfélszolgálatok felkeresése helyett érdemes a NAV online szolgáltatásait használni.

Hirdetés