Hirdetés
Címke: ügyintézés
Hirdetés
Győr+ 2022.05.03.

Sorban állás helyett: online ügyintézés

Személyes megjelenés nélkül egyszerűbb, gyorsabb és biztonságosabb az szja-tervezetek átnézése, elfogadása. Míg a gazdálkodó szervezeteknek és az egyéni vállalkozóknak kötelező az elektronikus út, addig a magánszemélyek szabadon dönthetnek, hogy élnek-e a digitalizáció adta lehetőségekkel.

Győr+ 2022.01.05.

Népszerű a parkolóbérletek online megújítása

Január 3-tól megvásárolhatóak a 2022-re érvényes győri parkolási bérletek. A Győr-Szol Zrt. ügyfélszolgálati irodáit naponta közel kétszáz ügyfél kereste fel az újév első munkanapjain illetve több százan éltek meglévő bérletük online történő megújításának lehetőségével. A kiadott éves lakossági bérletek január 20-ig érvényesek, az utolsó napokban várható sorban állás elkerülése érdekében érdemes a személyes megjelenést igénylő ügyintézést időben megkezdeni, vagy az erre jogosultaknak elektronikusan megújítani bérletüket.

Győr+ 2021.11.15.

Már a NAV-nál is kötelező a maszkviselés

Kötelező a maszkviselés november 15-től a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ügyfélszolgálatain. Az ügyfélszolgálatok felkeresése helyett érdemes a NAV online szolgáltatásait használni.

MTI 2021.07.12.

Ötnapos ügyintézési szünet a Vodafonenál

Július 24-28. között a Vodafone Magyarországnál a mobil előfizetéssel rendelkező ügyfelek kiszolgálása megújul, ezért ebben az időszakban több értékesítési és ügyintézési folyamat csak korlátozottan érhető el. Az ügyintézési szünet mintegy 3 millió ügyfelet érint.

Győr+ 2021.04.07.

NAV: Csak időponttal fogadnak

A kormányablakokban működő NAV-ablakokban a személyes ügyintézéshez kivétel nélkül, valamennyi ügytípus esetében időpontfoglalásra van szükség.

Győr+ 2021.03.09.

A közjegyzői irodák nyitva tartanak

A szigorított védekezés időtartama alatt, március 8-ától április 5-éig nem lehet új hagyatéki tárgyalást kitűzni, a már kitűzöttek azonban videókonferencia keretében megtarthatók, ha annak feltételei fennállnak, és a hagyatéki eljárások többsége az érintettek közreműködésével tárgyalás nélkül is lezárható.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat