Címke: tűzijáték
Hirdetés
MTI 2024.01.01.

Tizenöt emberrel szemben indult eljárás tűzijátékok miatt

Húsz esetben, tizenöt emberrel szemben indult eljárás polgári felhasználású robbanóanyaggal és pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt vasárnap dél és hétfő reggel hat óra között - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

MTI 2024.01.01.

Győrben is okozott gondot a tűzijáték

Szilveszter napján 204 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelemhez, ezek közül 143 eset igényelt tűzoltói beavatkozást. Tűz miatt 70 alkalommal, 73 esetben pedig balesethez hívták a tűzoltókat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Mireider Máté 2023.12.30.

Robbanás és nyüszítés

Jellemzően egy naptári évben két időszak van Magyarországon, amikor egymásnak feszül két olyan tábor, akik egyébként nem találkoznak egymással a társadalmi vita színpadján. A háziállat-tulajdonosok és a tűzijátékot kedvelők örök vitája talán sosem ér véget.

Győr+ 2023.08.23.

Minden eddiginél többen csodálták meg élőben Európa legnagyobb tűzijátékát

Idén minden idők leglátványosabb fény- és tűzijátékával, valamint drónshowjával ünnepeltük Magyarország születésnapját. Az eseményt minden eddiginél többen követték a Szent István rendezvénysorozat helyszínein, ugyanakkor a közmédia televíziós közvetítése is nézettségi rekordot döntött.

Győr+ 2023.08.15.

Minden eddiginél látványosabb tűzijáték lesz augusztus 20-án

34 ezer pirotechnikai effekt, grandiózus fényjáték, lenyűgöző épületfestés, tűz alkotta úszó virágszőnyeg, lézershow és több száz drón – ezek teszik majd felejthetetlenné az idei ünnepi rendezvénysorozat fináléját Magyarország születésnapján.

Győr+ 2022.08.26.

Sűrűbb járatokkal segítik a közlekedést

A múlt szombatról elhalasztott budapesti tűzijátékot augusztus 27-én rendezik meg. A várhatóan megnövekedő utasforgalom miatt a MÁV-START és a MÁV-HÉV bizonyos járatokat több kocsival közlekedtet és többletjáratokat is indít. Budapesten a Volánbusz az elővárosi (kék) járatokat sűrített menetrend szerint indítja.

Győr+ 2022.08.20.

Elhalasztják a budapesti tűzijátékot

Az előrejelzett időjárási körülmények között nem biztonságos a tűzijáték megtartása - írják a közleményben. Az új tervezett dátum jövő hét szombat, augusztus 27-e.

Hirdetés