Címke: tűzifaprogram
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.02.07.

Győrben ajándék tűzifával fűthetnek a rászorulók

Péntek óta folyamatosan szállítják ki a szociális alapon igényelt tűzifát a Győr-Szol Komposztáló telepéről. Kedden Újvárosba, a Haladás utca egyik családi házába érkezett meg a hat köbméter tüzelő. A helyszínen ott volt dr. Dézsi Csaba András polgármester, az akció kezdeményezője is.

Földvári Gabriella 2023.01.30.

Már aprítják az ajándék tűzifát

Már aprítják a szociális alapú tűzifát a GYŐR-SZOL Komposztáló telepén, ahol hétfőn dr. Dézsi Csaba András polgármester, az akció kezdeményezője is részt vett a munkálatokban.

Győr+ | Illusztráció: Pixabay 2023.01.17.

Ingyenes tűzifával segít a győrieknek az önkormányzat

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata tűzifát biztosít azoknak a – Győr közigazgatási területén lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező – szociálisan rászorult személyeknek, akik életvitelszerű lakhatásukra szolgáló ingatlanukat szilárd tüzelővel tudják fűteni és önhibájukon kívül nem tudnak gondoskodni a téli tüzelő biztosításáról.

Győr+ 2022.09.19.

Megyénkben is elindult a tűzifaprogram

Győr-Moson-Sopron megyében is elindult a kormány által meghirdetett tűzifaprogram, melynek keretében az állami erdőgazdaságoknál háztartásonként 10 köbméter tűzifát lehet egységes, maximált áron vásárolni.

Hirdetés