Hirdetés
Címke: túra
Hirdetés
Győr+ 2021.08.09.

Felfedezőnek születtünk – várják a győri ajánlásokat is

A National Geographic egy olyan kezdeményezést indított útjára, amely során arra kérik a kalandvágyókat, hogy osszák meg a kedvenc magyarországi helyeiket a NatGeo térképén. Továbbá a National Geographic is ajánl olyan kivételes területeket, épületeket, amelyeket érdemes felfedezni. Az ajánlások között szerepel a Zselici Csillagpark a Gombos-hegyi pincesor, és persze a hortobágyi Kilenclyukú híd is!

Tóth Vivien 2021.06.06.

Családias zarándokút zajlott Pannonhalma és Győr között

A magyar Szent-Jakab út mindenki előtt nyitva áll, aki szeretne feltöltődni, önmaga kihívásait legyőzni, vagy akár a családjával, barátaival egy hosszú túrán részt venni. Tíz fős csapat vágott neki a mai napon Pannonhalmáról gyalog, hogy megérkezzenek Győr belvárosába a Bencés templomig, és közbe kitérőkkel gyönyörű helyeket fedezzenek fel.

Győr+ 2021.04.22.

Napijeggyel a Dunakanyarban

Sikeres szezont zárt tavaly a Dunakanyar napijegy, ezért a közösségi közlekedési szolgáltatók úgy döntöttek, hogy idén is elérhetővé teszik ezt a népszerű jegytípust. Mindössze egy napijegy megvásárlásával korlátlanul utazhatnak a kirándulni vágyók a Dunakanyarban közlekedő MÁV-START, MÁV-HÉV, Volánbusz és MAHART járatokon. Április 24-től nem csak a Dunakanyar napijegy, hanem a MAHART napijegyek is újra megvásárolhatóak a vasúti jegypénztárakban és a MÁV applikációban.

Győr+ 2021.02.24.

Senki ne térjen le a turista utakról!

A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. egész működési területén erdőlátogatási korlátozást vezet be, március 18-ig csak a kijelölt turista utakon engedélyezett az erdőlátogatás. Az intézkedésre azért volt szükség, mert a vaddisznóknál és a kérődzőknél most nő a szaporulat, ehhez nyugalmat szeretnének biztosítani az állatoknak.

police.hu 2021.01.06.

Rendőrök hátán és karjában

Bajba jutott túrázót cipeltek le a pilisvörösvári egyenruhások a hegyoldalról, aztán kórházba is vitték.

Sándor Szigeti 2020.09.24.

Sokorói kilátók túrára várják az érdeklődőket

A szervező Győri Vasutas Természetjáró Egyesület a vasárnapi (szeptember 27.-i) túrát nem csak felnőtteknek és túrázóknak, hanem családi programként is ajánlja minden természetbe vágyó figyelmébe.

Győr+ 2019.11.25.

Séta a lélek és a Balaton körül

Idén harmadjára indult útnak a Balaton Camino, a 2017-es, zimankós februári és a 2018-as, kánikulába hajló májusi túra után ebben az évben októberben vehették be az érdeklődők a magyar tengert. A szervezők között győri hölgy is található, a Győr+ Estében Scherer Anna mesélt az alapötletről és arról, hogy most meddig jutott a magánkezdeményezés.

Földvári Gabriella 2019.09.12.

Sokorói kilátók túra

A Győri Vasutas Természetjáró Egyesület szeptember 21-én, szombaton teljesítménytúrát szervez a Pannonhalmi-dombságban.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat