Címke: túra
Hirdetés
Győr+ 2022.08.31.

Bakonyban kirándulna? Jobb, ha ezt tudja!

A gímszarvas párzásának időszakára 2022. szeptember 1. és október 15. között 16:00 órától 9:00 óráig erdőlátogatási korlátozást rendelt el a Veszprémi Erdőgazdaság Zrt.

Győr+ 2022.07.28.

Vízi élmények kerékpárral

Augusztus 6-án kerékpártúrát szerveznek Győrből Ásványráróra. Ásványráró elsősorban természeti értékeivel büszkélkedhet, a legfontosabb látnivaló a Duna egyedülálló látképe. A túrázók a szigetközi kerékpárúton érik el úti céljukat. Útközben Dunaszentpálon pihennek meg és megmártóznak a Mosoni-Dunában.

Győr+ 2022.04.06.

A hétvégén kerül sor a Pannonhalma és Ravazdi Róka Teljesítménytúrára

A Győri Vasutas Természetjáró Egyesület április 9-én, szombaton teljesítménytúrát szervez a Pannonhalmi-dombságban. A túrákon, amelyeket 10, 15, 20, 30, 40 és 50 km-es távokon rendeznek meg, a rajthelyen történő nevezéssel lehet indulni és a kijelölt távon kell végighaladni az ellenőrzőpontok felkeresésével. A célba szintidőn belül kell beérkezni a rajtban kapott igazolólappal.

Győr+ 2021.08.09.

Felfedezőnek születtünk – várják a győri ajánlásokat is

A National Geographic egy olyan kezdeményezést indított útjára, amely során arra kérik a kalandvágyókat, hogy osszák meg a kedvenc magyarországi helyeiket a NatGeo térképén. Továbbá a National Geographic is ajánl olyan kivételes területeket, épületeket, amelyeket érdemes felfedezni. Az ajánlások között szerepel a Zselici Csillagpark a Gombos-hegyi pincesor, és persze a hortobágyi Kilenclyukú híd is!

Tóth Vivien 2021.06.06.

Családias zarándokút zajlott Pannonhalma és Győr között

A magyar Szent-Jakab út mindenki előtt nyitva áll, aki szeretne feltöltődni, önmaga kihívásait legyőzni, vagy akár a családjával, barátaival egy hosszú túrán részt venni. Tíz fős csapat vágott neki a mai napon Pannonhalmáról gyalog, hogy megérkezzenek Győr belvárosába a Bencés templomig, és közbe kitérőkkel gyönyörű helyeket fedezzenek fel.

Győr+ 2021.04.22.

Napijeggyel a Dunakanyarban

Sikeres szezont zárt tavaly a Dunakanyar napijegy, ezért a közösségi közlekedési szolgáltatók úgy döntöttek, hogy idén is elérhetővé teszik ezt a népszerű jegytípust. Mindössze egy napijegy megvásárlásával korlátlanul utazhatnak a kirándulni vágyók a Dunakanyarban közlekedő MÁV-START, MÁV-HÉV, Volánbusz és MAHART járatokon. Április 24-től nem csak a Dunakanyar napijegy, hanem a MAHART napijegyek is újra megvásárolhatóak a vasúti jegypénztárakban és a MÁV applikációban.

Győr+ 2021.02.24.

Senki ne térjen le a turista utakról!

A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. egész működési területén erdőlátogatási korlátozást vezet be, március 18-ig csak a kijelölt turista utakon engedélyezett az erdőlátogatás. Az intézkedésre azért volt szükség, mert a vaddisznóknál és a kérődzőknél most nő a szaporulat, ehhez nyugalmat szeretnének biztosítani az állatoknak.

Hirdetés