Címke: túra
Hirdetés
Győr+ 2023.09.27.

Sokorói Kilátók Túra

A Győri Vasutas Természetjáró Egyesület október 1-jén, vasárnap teljesítménytúrát szervez a Pannonhalmi-dombságban.

Győr+ 2023.09.12.

Takarékoskodj az energiával!

Szeptember 16-án indul a 22. Európai Mobilitási Hét, amelynek célja a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés népszerűsítése, emellett pedig felhívja a figyelmet az ésszerű közlekedés gazdaságnövelő hatásaira is.

Szigeti Sándor 2023.06.17.

Iránban járt a győri motoros utazó

Huszonegy nap és több mint 11 ezer kilométer megtétele után sikeresen hazatért közel-keleti túrájáról Guri, a győri motoros utazó, aki szívesen mesélt átélt kalandjairól lapunknak.

Győr+ 2023.05.14.

Moszkvicsosok találkoztak

A Magyar Moszkvics Klub, mely közel 60 tagot és 30 autót számlál minden évben két, vagy három alkalommal országos találkozót szervez. Ezeknek a találkozónak a célja Magyarország történelmi és földrajzi hírességeinek, különlegességeinek megismerése, meglátogatása.

Győr+ 2023.04.27.

Szezonális napijegyek a MÁV-Volán-csoportnál

Érdemes kihasználni a közösségi közlekedés adta lehetőségeket akár a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis régiójába utaznánk szárazföldön vagy vízen, akár a Bakony térségében kirándulnánk, illetve ha tóparti pihenésre vágyunk a Balaton mellett. Április 29-től újra elérhetőek a népszerű Dunakanyar és Bakony napijegyek, valamint a Balaton24 és Balaton72 jegyek is. A MÁV-Volán-csoport, illetve a Dunakanyar napijegy esetén a MAHART kijelölt járatain is érvényes szezonális díjtermékekkel könnyebben és kedvezőbb áron lehet utazni Magyarország közkedvelt kiránduló- és pihenőhelyeire.

Győr+ 2023.04.27.

Nyílt gyalogtúra a Vértesbe

A Győri Vasutas Természetjáró Egyesület kirándulásra hívja a kalandra vágyókat, április 29-én a Vértesbe.

Hirdetés