Címke: továbbképzés
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2024.02.20.

Állatvédelem: országos továbbképzés Győrben

Állatjólét, állatkínzás és az állatorvos szerepe címmel rendezett egész napos továbbképzést az Állatorvosok az Állatvédelemért Országos Alapítvány Győrben.

Mireider Máté 2023.12.12.

Eredményes évet zárt a győri MCC

A Kárpát-medence legnagyobb tehetséggondozó központja a Mathias Corvinus Collegium. A győri központ eredményes évet zárt, több száz fiatallal dolgoznak, és rengeteg teltházas programjuk van. Ráadásul nem csak városi, hanem regionális központként is funkcionálnak.

Győr+ 2022.10.25.

Sikeresek a tudományterületeken átívelő különleges képzések a SZE-n

A Széchenyi István Egyetem tudatosan törekszik arra, hogy kihasználja a különböző tudományterületek egymást erősítő hatásából adódó előnyöket. Erre példa az Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar is, amely olyan sikeres képzésekben is részt vesz, mint az agrárjogi és vidékfejlesztési szakjogász, a drónirányító és -adatelemző vagy a precíziós mezőgazdasági szakmérnök, szaktanácsadó.

Kárpát Zsolt 2022.10.06.

Továbbképzés az osztrák-magyar határtörténelemről

Egy közös osztrák-magyar Európa Uniós projektben történelem tanárok modern módszerekkel és eszközökkel készített kutatási eredményeket ismerhettek meg szerdán a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat közreműködésével megrendezett szemináriumon.

Hirdetés