Címke: Tour de Hongrie
Hirdetés
MTI 2023.05.10.

Holland siker a Tour de Hongrie nyitányán

A Szentgotthárd környéki 168 kilométeres távon 821 méter szintemelkedést kellett teljesítenie a 132 fős mezőnynek, amely az Őrségben két, mintegy 80 kilométeres kör megtétele után tért vissza a legnyugatabbra fekvő magyarországi városba.

MTI 2023.02.27.

Jakobsennel érkezik a Soudal Quick-Step

Az Európa-bajnok Fabio Jakobsennel a soraiban indul a Soudal Quick-Step a májusi Tour de Hongrie-n - számolt be hétfőn a magyar országúti kerékpáros körverseny honlapja.

Bajzát Zsuzsi 2022.05.17.

Győrújbaráti srác is versenyzett a Tour de Hongrien

Az első biciklizésnél még senki nem gondolta, hogy Szíjártó Zétény egyszer egy rangos csapat versenyzője lesz, és sorra nyeri majd a hazai és a külföldi versenyeket. A 19 éves győrújbaráti srác ma már hivatalosan is az UC Monaco sportolója, nemrég pedig a Tour de Hongrie mezőnyében is megmérettette magát.

MTI 2022.05.15.

Tiberi nyert Kékestetőn, Dunbar az összetett győztes

Antonio Tiberi nyerte a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny záró szakaszát vasárnap, az összetettben a kékestetői hegyi befutón második Edward Dunbar diadalmaskodott. Legjobb magyarként Dina Márton a 47. helyen ért célba, összetettben pedig a 38. lett.

Győr+ 2021.05.10.

Megyénkbe is bekanyarodik a Tour de Hongrie mezőnye

Szerdán indul a Tour de Hongrie, az ország legnagyobb kerékpáros versenye. A mezőny 14-én, a Veszprém és Tata közötti szakaszon érinti Veszprémvarsány, Ravazd, Pannonhalma, Nyalka, Táp településeket.

Hirdetés